Annoncering

Julekatalog 2022

24 dage tilbage
  • Annoncering

Tilbud fra Matas

Søger du efter de bedste Matas tilbud?

Hvis du søger efter de største Matas tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Matas eller alle andre butikker i Kosmetik og sundhed-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Matas-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Matas-katalog "Julekatalog 2022" gyldig fra 03/11/2022 til 24/12/2022 og gå i gang med at spare nu!

Andre Kosmetik og sundhed butikker

Matas, alle tilbuddene lige ved hånden

Matas har slået sig ned blandt skønhedsguruerne på YouTube.

Med YouTube kanalen "clubmatas" har Matas slået sig fast i det danske YouTube miljø med et varieret udvalg af makeup og hår tutorials. De har en bred vifte af "sådan gør du..." videoer, med gode basale tips til dine skønhedsrutiner, samt videoer med både Gun-Britt Zeller, Ole Henriksen og Dennis Kudsen! Gennem disse samarbejder guider Matas trygt os alle gennem de mange produkter de har på hylderne i de næsten 300 butikker kæden står bag, inklusiv deres nye konceptbutikker ”stylebox”, hvor de kombinerer deres produktudvalg med styling og frisørsalon. Med Gun-Britts videoer får du for eksempel en grundig men let forståelig gennemgang af hårprodukterne i hendes serie, så din hjemmestyling bliver som lige fra frisøren. Derudover indeholder deres YouTube kanal også tutorials til, hvordan man opnår Brigitte Bardot’s 60’s look, eller et klassisk Rock n Roll look.

Matas blev grundlagt i 1949, da det gik op for en lille flok materialister, at de kunne få mængderabat på deres indkøb ved at bestille varer sammen. Navnet MATAS er således en samling af MATerialisternes AktieSelskab. 

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Matas kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Kosmetik og sundhed kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona