Tiendeo official website

Ny kollektion Pandora Timeless

7 dage tilbage

Søger du efter de bedste Pandora tilbud?

Hvis du søger efter de største Pandora tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Pandora eller alle andre butikker i Luksusmærker-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 4 Pandora-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Pandora-katalog "Ny kollektion Pandora Timeless" gyldig fra fra 26/10 til til 6/12 og gå i gang med at spare nu!

Andre Luksusmærker kataloger

  • Logo Max Mara
  • Logo Tommy Hilfiger
  • Logo Pandora
  • Logo Lacoste
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Hermès

Pandora, alle tilbuddene lige ved hånden

Pandora

Pandora er en dansk ejet børsnoteret selskab som producerer smykker. Pandora er en storspiller på det internationale marked. Pandora designer og forarbejder samt sælger smykker i alle metaller til favorable priser og med fokus på en moderne design.

Pandora smykker er produceret i Thailand i Gemopolis, hvor Pandora også er meget aktive i at give deres medarbejdere gode forhold. 

 

Se alle Pandoras gode smykketilbud her på Tiendeo hver uge.

Pandora er danmarks største smykkeproducent. Pandora får produceret smykkerne i udlandet men har hovedkontor i København.

Pandora har salgssteder over hele verden og 120 koncept stores til deres produkter.

Pandora har siden starten i 1982 af Per Enevoldsen og hans Kone Winnie Enevoldsen. Pandora smykker var i starten et guldsmedefirma , men ekspansionen har været til at få øje på.

Pandora kreerer smykker til hver kvinde så hun kan udtrykke sin egen historie, for som Pandora siger,  " alle kvinder har en historie at fortælle.

Pandora er startet i 1982 og har siden starten varet i en konstant ekspansion, som eskalerede voldsomt fra 2000 og frem.

Pandora har været igennem nogle turbulente år, men succeen fortsætter og Pandora ser igen fremad.

Pandora har på verdensplan mere end 10.000 salgssteder og er at finde i 55 lande. Pandora har over 12.000 medarbejdere og en omsætning på over 12 miliarder danske kroner.

Pandora er at finde i salgssteder over hele verden og i Danmark har de også så mange salgssteder de dækker landet fuldstændigt. Pandora ved de rammer bredt med deres kollektioner af unikke smykker og derfor er ddet vigtigt de er tilstede ved ethvert center, ved enhver gågade og at Pandora smykker kan købes mange steder.