Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Stine Goya.

Søger du efter de bedste Stine Goya tilbud?

Hvis du søger efter de største Stine Goya tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Stine Goya eller alle andre butikker i Luksusmærker-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Stine Goya og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Luksusmærker-kategorien som fx Ralph Lauren brochuren "Tilbud Ralph Lauren" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11.

Find Stine Goya kataloger i din by

Andre Luksusmærker kataloger

  • Logo Pandora
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Filippa K
  • Logo Tommy Hilfiger
  • Logo Michael Kors
  • Logo Tiger of Sweden

Stine Goya, alle tilbuddene lige ved hånden

Stine Goya

Stine goya er en dansk designer og tidligere model som er kendt for sine farvestrålende designs og prints.

Stine goya hedder faktisk Stine Grethe Jensen og er uddannet fra det anerkendte modeakademi Saint Martins i London.

Stine Goya er tøj til den feminine pige som vi være unik i sin stil.

Se alle de farvestrålende tilbud på Stine Goya designs her på Tiendeo hver uge.

Stine Goya er i sit udtryk frisk, moderne , feminin og unik. Med en fortid som topmodel, en topuddannelse fra et førende modeakademi og international anerkendelse for Stine Goya og hendes designs ser fremtiden meget lys ud.

 

 

Stine Goya er startet i København i 2006  efter hun et år var redaktør på det danske modemagasin Cover Magazine.

Stine Goya er et brand hvor hele paletten af farver og prints bliver brugt og brandet har en plan klar om i fremtiden at være med til at sætte dagsordenen for Skandinavisk design .

 

Stine Goya er startet i 2006 af designeren med samme navn og det er satdig i dag Stine Goya som er hoveddesigner bag deres sæson kollektioner og modeshows.

Stine Goya design er solgt i 25 lande fra specielt udvalgte forretninger. Stine Goya har under 10 ansatte og omsætter for omkring 5.000.000 om året.

 

Stine Goya er tøjet til de stil og modebevidste der som designet er unik, og tør have helt sin egen stil og eget udtryk. Derfor er firmaet også meget nøjeregnende med hvilke forretninger som sælger deres design.

Stilen henvender sig til de modebevidste i byerne og derfor er det også her man finder forhandlere af Stine Goya designs.