Kjoler

29 dage tilbage
Åbn tilbudsavis

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Tiger of Sweden kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Luksusmærker kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Luksusmærker butikker i din by

Tiger of Sweden, alle tilbuddene lige ved hånden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er et tøjfirma som indtil 1990 erne kun hed Tiger og stod for det klassiske tøj med et klassisk snit til den ældre mand, men så begyndte Tiger of Sweden at lave mere moderne jakkesæt og i dag er deres kollektioner med jakkesæt, sko og briller.

Se alle Tiger of Swedens tilbud hver uge her på Tiendeo

Tiger of Sweden er tøj og accessories til den unge hippe byby om du så er mand eller kvinde er der altid muligheder for med Tiger of Sweden at være modekorrekt klædt.

 

Tiger of Sweden er high end fashion siden de slog om fra det klassiske snit til den modne mand til det moderne i 1990 erne.

Tiger of Sweden kan tilbyde alt den hippe bybo, fra jakkesættet til hippe jeans.

Tiger of Sweden startede i 1903 under navnet Tiger og først i 1990 erne skiftede de navn til Tiger of Sweden. samtidig med Tiger of Sweden skiftede fra klasissk tøj til mere moderne.

Tiger of Sweden er i dag ejet af IC group og har i Danmark 7 forretninger , men Tiger of Sweden er at finde i mange lande i europa og i Canada.

Tiger of Sweden er high end modetøj til byboen så derfor er Tiger of Sweden at finde i byerne, deres forretninger ligger hvor de modebevidste og købekraftige kunder kommer, de ved deres tøj er i den dyre ende, men at Tiger og Sweden design og kvalitet er alle pengene værd.

Flere tilbud fra Luksusmærker

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk meddelelse