Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Tommy Hilfiger.

Søger du efter de bedste Tommy Hilfiger tilbud?

Hvis du søger efter de største Tommy Hilfiger tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Tommy Hilfiger eller alle andre butikker i Luksusmærker-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Tommy Hilfiger og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Luksusmærker-kategorien som fx Ralph Lauren brochuren "Tilbud Ralph Lauren" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11.

Andre Luksusmærker kataloger

  • Logo Pandora
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Filippa K
  • Logo Tommy Hilfiger
  • Logo Michael Kors
  • Logo Tiger of Sweden

Tommy Hilfiger, alle tilbuddene lige ved hånden

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er modedesignere som selv beskriver deres stil som klassisk med et twist. Tommy Hilfiger er grundlagt aften af manden med samme navn og har siden starten i 80´erne haft fart på . Tommy Hilfiger producerer i dag ud over tøj også briller, make up, parfumer og sågar møbler.

Se alle Tommy Hilfigers tilbud på Tiendeo hver uge.

Tommy Hilfiger er manden og designeren ved modehuset Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger er internationalt anerkendt som et stilikon fra USA. Tommy Hilfiger er at finde over hel verden og er garant for den klassiske amerikanske stil og kvalitet.

Tommy Hilfiger er i dag ejet af PVH som også har brands som Speedo, Calvin Klein og Van Heusen. Tommy Hilfiger er dog stadig manden med pulsen når der designes tøj og accessories til Tommmy Hilfiger kollektionerne.

Tommy Hilfiger er grundlagt i 1985 i New York og har på kun 30 år spredt sig til hele verden. Tommy Hilfiger er stadig i dag manden bag kollektioner og den daglige ledelse af Tommy Hilfiger varetages af Daniel Grieder.

Tommy Hilfiger kan man i dag finde i over 90 lande og Tommy Hilfiger har mere end 1400 salgssteder . Tommy Hilfiger har over 17.000 ansatte over hele verden og en omsætning på mere end 6,4 milliarder dollar.

 

Tommy Hilfiger henvender sig til det moderne bymenneske med hang til den klassiske mode. Derfor finder man Tommy Hilfiger forretninger i byerne. Tommy Hilfiger er i storcentre, på gågader og indkøbsstrøg. Tommy Hilfiger er med sin klassiske amerikanske stil med et twist  et must for de modebevidste.