Logo Tommy Hilfiger
Logo Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger rabatkoder, katalog og tilbud

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Vi offentliggør snart tilbud fra Tommy Hilfiger

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Find Tommy Hilfiger i din by

Dette vil måske interessere dig om Tommy Hilfiger...

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er modedesignere som selv beskriver deres stil som klassisk med et twist. Tommy Hilfiger er grundlagt aften af manden med samme navn og har siden starten i 80´erne haft fart på . Tommy Hilfiger producerer i dag ud over tøj også briller, make up, parfumer og sågar møbler.

Se alle Tommy Hilfigers tilbud på Tiendeo hver uge.

Tommy Hilfiger er manden og designeren ved modehuset Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger er internationalt anerkendt som et stilikon fra USA. Tommy Hilfiger er at finde over hel verden og er garant for den klassiske amerikanske stil og kvalitet.

Tommy Hilfiger er i dag ejet af PVH som også har brands som Speedo, Calvin Klein og Van Heusen. Tommy Hilfiger er dog stadig manden med pulsen når der designes tøj og accessories til Tommmy Hilfiger kollektionerne.

Tommy Hilfiger er grundlagt i 1985 i New York og har på kun 30 år spredt sig til hele verden. Tommy Hilfiger er stadig i dag manden bag kollektioner og den daglige ledelse af Tommy Hilfiger varetages af Daniel Grieder.

Tommy Hilfiger kan man i dag finde i over 90 lande og Tommy Hilfiger har mere end 1400 salgssteder . Tommy Hilfiger har over 17.000 ansatte over hele verden og en omsætning på mere end 6,4 milliarder dollar.

 

Tommy Hilfiger henvender sig til det moderne bymenneske med hang til den klassiske mode. Derfor finder man Tommy Hilfiger forretninger i byerne. Tommy Hilfiger er i storcentre, på gågader og indkøbsstrøg. Tommy Hilfiger er med sin klassiske amerikanske stil med et twist  et must for de modebevidste.  

 

Andre Luksusmærker butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.