Andre brugere har også set på

Find Komplett i din by

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Komplett kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Elektronik og hvidevarer kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Elektronik og hvidevarer butikker i din by

Komplett, alle tilbuddene lige ved hånden

Komplett

Komplett.dk er en e-commerce virksomhed og er en del af skandinaviens største online virksomhed, Komplett Group. Komplett.dk har et stort og alsidigt sortiment, med mærker som Sony, Apple og Bosch er der kvalitet for pengene. Komplett.dk har i deres sortiment så forskellige varer som gamer pc`er og græsslåmaskiner, så længe det er elektrisk er de klar med at sælge det.

Kig ind på Komplett.dk og se alle de fantastiske tilbud på elektronikvarer fra batterier til griludstyr.

Komplett.dk er udelukkende online , de er E-commerce og de har flere slogans i deres korte levetid, "Trusted by Geeks since 1996" og " Det åbenlyse valg". Det åbenlyse valg kan være pga deres priser og store udvalg og at "Nørder" stoler på dem, kan være deres store udvalg af computere og computerdele.

Komplett.dk har med deres store sortiment, gode priser og hurtige leveringstider på 1-3 dage fra deres robotlager i Hvidovre. Med de største samarbejdspartnere indenfor elektroniske varer som Philips, Samsung og nikon blandt mange og med 45 dages returret så har Komplett.dk fat i noget rigtigt og planerne er at udvide deres service og sortiment de kommende år.

I 1996 startede Komplett deres forretning og Komplett.dk kom til kort tid efter starten, Komplett group har hovedsæde i Norge og er derfra spredt sig til resten af skandinavien.

Komplett.dk er en E.commerce forretning med lager i Hvidovre hvorfra man sender md ddet samme ordren er kommet ind og leverer dine elektronikvarer indenfor 1-3 dage.

Komplett.dk er udelukkende en netværsomhed, de har kun lagre og ingen showrooms, ingen forretninger, men personale som handler så snart de har fået din ordre. Da Komplett.dk  ikke har forretninger må de bruge andre medier til reklame og de er gode til at finde trafik knudepnkter til bannere og få lagt deres reklamer på tv og net så de rammer størst mulig kundegruppe.

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk meddelelse