Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Telia.

Søger du efter de bedste Telia tilbud?

Hvis du søger efter de største Telia tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Telia eller alle andre butikker i Elektronik og hvidevarer-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Telia og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Elektronik og hvidevarer-kategorien som fx Elgiganten brochuren "Super Deals" gyldig fra fra 20/5 til til 26/5.

Andre Elektronik og hvidevarer kataloger

  • Logo Medion
  • Logo Elextra
  • Logo Lenovo
  • Logo Cdon
  • Logo Loewe TV
  • Logo Sony

Telia, alle tilbuddene lige ved hånden

Telia støtter en anti-mobbe kampagne.

Det Svenske teleselskab Telia har i 2016 for anden gang valgt at støtte anti-mobbe organisationen Friends, der siden 2004 har arbejdet på at mindske chikane og mobning online. Helt konkret er Telia som hovedsponsor med til at betale for online bannere, der skal hjælpe Friends med at skaffe midler til deres organisation. Sidste gang Telia var hovedsponsor for Friends var mellem år 2008 og 2011, og teleselskabet har bl.a. siden både publiceret en bog med praktiske tips og tricks til at undgå mobning i samarbejde med Friends, udover også at have sponsoreret en skoletur for en skole hjælpeorganisationen samarbejdede med. Friends har eksisteret siden 1997 og forsøger at afhjælpe mobning igennem træningskurser, samt ved at vække opmærksomhed omkring online mobning og udvikle metoder til bedre at udnytte de positive muligheder digital redskaber bringer med sig.

Telia har eksisteret siden 1993 og er en del af den endnu større TeliaSonera organisation, der blev dannet i 2003 som en sammensmeltning af de statsejede selskaber Telia i Sverige og Sonera i Finland.