Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Telenor kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Elektronik og hvidevarer butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Telenor...

De holder et årligt forum for unge ledere, hvor der bliver delt ud af erfaringer og drømme om at ændre verden igennem digitalisering.

Vi lever i en verden forbundet af internettet, men alligevel har 60% af verdens befolkning aldrig været online. Det vil Telenor gerne være med til at ændre, da de tror på, at en i sandhed forbundet verden også kan være med til at skabe store positive sociale forandringer i de lande, der endnu ikke er online. For at løse den store udfordring det er at lukke den kløft der er mellem folk der ikke har internetadgang of resten af verden, vil Telenor derfor gerne høre fra alle 20-28 årige med store ideer og en lyst til at gøre en forskel. De eneste ekstra krav er, at du har lyst til at dele din vision for, hvordan man kan gøre samfundet bedre i de lande, der ikke er på nettet, at du er studerende eller har en universitetsuddannelse, samt at du kan snakkede flydende engelsk. Mødet bliver holdt i Oslo hvert år samtidig med Nobel fredspriseventet, og man kan læse mere på Telenors hjemmeside.

Telenors historie går helt tilbage til 1855, da det blev stiftet som et telegrafværk. Siden da har selskabet været i rivende udvikling og har i dag over 40.000 ansatte og en omsætning på den anden side af 100 milliarder Norske kroner. 

Skal du bruge ny mobil, en tablet, internet, trådløst internet eller bare skifte abonnoment , så er det Telenor som mange søger mod. Telenor tilbyder alle typer af løsninger indenfor kommunikation og internet, de er med til at skræddersy netop den løsning som passer til dit firma og din familie og sikre at alle som en får det bedste løsning for dem.

Telenor blev dannet i 1985 og har siden udviklet sig nærmest eksplosivt. Telenor har i dag efter sammenlægning med Telia mere end 40 procent af det danske marked .

Telenor har i dag over 170 millioner telekunder over hele verden og deres danske hovedssæde ligger på Frederikskaj i København

Telenor kan du finde over hele Danmark, men de ved de er lettest at finde hvis de har forretninger i de store centre i byerne og der er ikke et eneste center som kan sige sig fri for en Telenor forretning.

Ethvert hovedstrøg i de større byer har en Telenor forretning og alle tilbyder de samme gode service til kunder både private og erhverv