Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste 3 Butikker kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Elektronik og hvidevarer butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om 3 Butikker...

3 Butikker

3 Butikker er kommet til Danmark og man har kastet sig ind i kampen og de danske mobiltelefoner og internetforbindelser.

3 Butikker kæmper om det danske marked og deres forretninger er skudt op som paddehatte de senere år med tilbud på billige mobiltelefoner.


 

Se alle de gode tilbud på mobiltelefoner som Nokia og Iphone3 hjemmesiden eller kig ind i forretningerne. 

 

3 Butikker er en del af et større konglomeret som tilbyder mobiltelefoni og bredbånd over store dele af verden, de har selskabet Hutchinson Whampoa i ryggen og har med deres hjælp fået bidt sig fast i Danmark.

 

3 dækker Danmark godt med deres gode 3G netværk og deres fordelagtige priser. 3 butikker og den store 3 hjemmeside er begge steder hvor du let kan finde rådgivning og vejledning hvis man er på jagt efter et nyt teleselskab

3 Butikker blev startet i 2002 og har siden haft fart på, de udbyder i det meste af Europa og store dele af asien deres ydelser .

3 Butikker har på verdensplan mere end 500 salggssteder og alene i Danmark er der over 50 og planerne er yderligere udvidelse.

3 Butikker er hvor deres kunder er, forretninger ligger i centre og i de større byer og hjemmesiden tilbyder det samme, let at bruge.