Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Apple.

Søger du efter de bedste Apple tilbud?

Hvis du søger efter de største Apple tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Apple eller alle andre butikker i Elektronik og hvidevarer-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Apple og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Elektronik og hvidevarer-kategorien som fx 3 Butikker brochuren "Spar 50%" gyldig fra fra 5/6 til til 22/6.

Andre Elektronik og hvidevarer kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo YouSee
  • Logo Punkt1
  • Logo Weber
  • Logo Power
  • Logo Telia

Apple, alle tilbuddene lige ved hånden

Vanvittige samtaler med Siri om Apple.

En dag besluttede de sig for at lave Siri, en personlig assistent der lader dig sende beskeder, opsætte huskelister, foretaget opkald… samt også besvare dine spørgsmål.

Som forventet begyndte hele verden straks at stille de mest skøre og underlige spørgsmål. For på det punkt skuffer den menneskelige race aldrig!

Men Siri har svar på alt og sender alle disse ”samtaler” til Apple, hvor de bliver opbevaret på deres servere i 2 år. Dette er nogle af de bedste perler blandt de samtaler der er blevet gemt:

Siri, hvad har du på?
- Jeg kan ikke svare på det spørgsmål. Men noget der ikke kan tages af.

Siri, findes julemanden?
- Det eneste jeg kan sige er, at jeg ikke er den der kan fortælle dig, om du har været god eller dårlig.

Siri, jeg har brug for at finde et lig.
- Hvad siger du?

Apple designer, producerer og sælger elektronisk udstyr og software hele verden over. Selskabet blev stiftet i Amerika i 1976 af Steve Jobs, Stephen Wozniak og Ronald Wayne. I 2015 tjente firmaet omkring 48,800 millioner Euro.