Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Bone's.

Søger du efter de bedste Bone's tilbud?

Hvis du søger efter de største Bone's tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bone's eller alle andre butikker i Restauranter-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Bone's og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Restauranter-kategorien som fx Kokken & Jomfruen brochuren "Spar 30%" gyldig fra fra 12/1 til til 31/5.

Andre Restauranter kataloger

  • Logo Is A Bella
  • Logo Nadias Sandwich
  • Logo SushiMania
  • Logo Mikkeller
  • Logo Tante T
  • Logo Aiko Sushi

Bone's, alle tilbuddene lige ved hånden

Bone's

Hvis du efter en ferietur i USA længes efter smagen af burgeren, spareribs eller andre former for american style barbecue, så er der ingen grund til at fortvivle hos Bone's kan du nu få alt det bedste med den velkendte amerikanske smag.

Klik ind på Bone's og bestil bord eller take away og nyd din mad fra en rigtig amerikansk mad specialist.

Bone's siger selv at hos dem får du smagen af det gamle amerika, den smag af den klassiske amerikansk flammegril som du ikke rigtig kan få andre steder end i USA.

Der er mange som efter turen til USa har snakket om den klassiske burger, de saftige spareribs og de fantastiske stykker kød som du kan få på amerikanske restauranter, det kan du nu få hos Bone's også som take away.

Bone's er startet i 1996 og har siden spredt sig til hele landet og planerne er at tage en større bid af markedet.

Bone's har resturanter i 21 byer incl NUUK og der vil i de kommende år komme flere til så alle kan smage american style.

Bone's er fortrinsvis ved de større byer, men du kan altid bestille take away, du kigger på hjemmesiden , følger guiden og så er maden klar.