Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Flammen.

Søger du efter de bedste Flammen tilbud?

Hvis du søger efter de største Flammen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Flammen eller alle andre butikker i Restauranter-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Flammen og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Restauranter-kategorien som fx brochuren "" gyldig fra til .

Andre Restauranter kataloger

  • Logo Lagkagehuset
  • Logo McDonald's
  • Logo Joe & The Juice
  • Logo Burger King
  • Logo Flammen
  • Logo Bone's

Flammen, alle tilbuddene lige ved hånden

Flammen

Flammen er en dansk restaurantskæde som siden starten har fokuseret på at være en god spiserestaurant Flammen tilbyder en stor grilbuffet med alt du kan spise for 199 kroner.

Flammen Restaurant har kunden i fokus og vil sikre alle kunder får en god oplevelse.

Se alle Flammens gode tilbud hver uge på Tiendeo.

Flammen restaurant er som fik sin start i Sønderjylland, Flammen restaurant har en mission om at alle gæster skal gå fra Flammen Restaurant glade og tilfredse efter et måltid ef gode råvarer.

Flammen Restaurant var en ide som startede i 1996 og siden har Flammen Restaurant spredt sig til det meste af landet.

Med Flammen Restaurants fokus på råvarer og på kunden i fokus Samt  Flammen Restaurants mange andre tiltak og enorme udvalg i kød og tilbehør, er der altid rig mulighed for at blive mæt til en meget favorabel pris. 

 

Flammen er startet i 2009 på Fole Høkerkro og er i dag at finde over det meste af landet.

Flammen Restaurant har i dag 10 spisesteder over hele landet. Fra den spæde start på Fole Høkerkro til i dag at have så mange Flammen restauranter haft fart på.

Flammen Restaurant tiltaler med deres koncept de fleste, men det er i byerne deres store kundegrundlag er, derfor finder du Flammen Restauranter i de større byer, med de mange tilbehør og salater er der noget for enhver smag krydret med de mange typer af kød som Flammen Restaurant altid har på grillen.