Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra McDonald's.

Søger du efter de bedste McDonald's tilbud?

Hvis du søger efter de største McDonald's tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra McDonald's eller alle andre butikker i Restauranter-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra McDonald's og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Restauranter-kategorien som fx brochuren "" gyldig fra til .

Andre Restauranter kataloger

  • Logo Lagkagehuset
  • Logo McDonald's
  • Logo Joe & The Juice
  • Logo Burger King
  • Logo Flammen
  • Logo Bone's

McDonald's, alle tilbuddene lige ved hånden

McDonald's

McDonald´s er et af verdens mest kendte brands og en af verdens største forretninger med salgssteder over næsten hver en afkrog af verden.

Der er vel næppe nogen som ikke kender McDonald´s logo og deres burgere. McDonald´s åbnede i 1981 i Danmark og de har siden haft fart på, men den øgede mængde amerikanske film og indflydelse af amerikans kultur fik McDonalds hurtigt vind i sejlene.

Se alle McDonalds slagtilbud hver uge her på Tiendeo, følg med i de fristelse som de tilbyder til den sultne dansker.

McDonald´s er et verdens firma med filialer og franchise over hele verden, de har over en halv million ansatte og over 31000 restauranter på verdensplan og omsætter alene i Danmark for over en milliard. Maskotten Ronald Mccdonald og deres sponsorat af børnehuset ved rigshospitalet er blot to af de andre ting som McDonalds er kendt for.

McDonalds har mottoet " you are loving it", det er danskerne og resten af verden enig i, selv om McDonald´s har fået meget kritik og ofte har været i vælten for deres dårlige kvalitet for maden, at maden skulle være for fed, fuld af salt og tilsætningsstoffer og for i Danmark at ikke  betale skat. Det preller dog af og med nye sundere tiltag har McDonald´s holdt deres tag i alle fra ung til gammel. 

McDonald´s er startet i USA i 1940 og har ikke set sig tilbage siden, et evigt ekspanderende imperium er forretningen blevet til. McDonald´s kom til Danmark i 1981 og har nu 86 restauranter i Danmark, en dråbe i havet set på verdensplan , men dog stadig nok til at man i alle afkroge af Danmark kan finde vejen til en McDonald når sulten melder sig på vejen hjem fra byen , eller middagsmaden bliver hentet til hygge med familien.

McDonald´s har på verdensplan over en halv million ansatte og i Danmark med tæt på 1000 ansatte. I Danmark omsætter man hvert år for over 1,5 milliarder.

McDonald´s ved deres målgruppe er dem i byerne , den hurtige livsstil , ved store indfaldsveje hvor McDrive byder ind, alle steder hvor sulten hurtigt kan melde sig mens folk er "on-the -go" , derfor ser man de berømte gyldne buer alle steder hvor der er mulighed for det, for der vil altid være plads til dem som ønsker let og hurtigt at få stillet sulten.