Tiendeo official website

Uge 16 Giv hjemmet et forårspift Y2aeDJxA0

8 dage tilbage

Tilbud fra Imerco

Søger du efter de bedste Imerco tilbud?

Hvis du søger efter de største Imerco tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Imerco eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 3 Imerco-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Imerco-katalog "Uge 16 Giv hjemmet et forårspift Y2aeDJxA0" gyldig fra fra 12/4 til til 26/4 og gå i gang med at spare nu!

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo IKEA
  • Logo Flying Tiger
  • Logo My Home

Imerco, alle tilbuddene lige ved hånden

Imercos hjemmeside måtte i 2014 bukke under for 16.000 danskeres efterspørgsel efter en 20 cm høj jubilæumsvase.

Den største efterspørgsel efter et enkelt produkt i hele selskabets historie. 

I 2014 fejrede den Danske keramikvirksomhed Kähler deres fødselsdag ved at producere en 175-års jubilæumsvase, som kun i meget begrænset antal blev sat til salg hos bl.a. Imerco. Det viste sig imidlertid at der var så stor efterspørgsel efter vasen, at hele 16.000 danskere alle sad klar på tasterne klokken 10 om morgenen for at købe den eftertragtede vase fra Imercos hjemmeside. Strømmen af mennesker der alle ville købe vasen fra Imerco fik dog hurtig deres webshop til midlertidigt at gå ned, hvilket skabte ramaskrig over hele landet, hvor folk havde sovet uden for butikkerne og stået i kø i timevis for at få fat i et eksemplar af vasen. Blandt de heldige og hurtige købere var der glæde og sang, og for de uheldige der kom for sent til festen, gav Imerco efterfølgende 20% rabat på alle Kähler produkter i hele weekenden. 

Imerco er Danmarks største isenkræmmer kæde bestående af 150 butikker. Selskabet blev stiftet i 1928 og har i dag over 1100 ansatte.