Tiendeo official website

IKEA Tilbud

7 dage tilbage

Tilbud fra IKEA

Søger du efter de bedste IKEA tilbud?

Hvis du søger efter de største IKEA tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra IKEA eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 2 IKEA-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste IKEA-katalog "IKEA Tilbud" gyldig fra fra 19/7 til til 30/7 og gå i gang med at spare nu!

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo Interflora
  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo Flying Tiger

IKEA, alle tilbuddene lige ved hånden

Ikea har store planer om at ekspandere deres udnyttelse af solenergi globalt. Selskabet ønsker at gøre solenergi lettere tilgængeligt og mindre omkostningsfuldt for så mange mennesker som muligt.

Ikea tog det første skridt mod dette mål i 2013, da de begyndte at sælge solcellepaneler i Storbritannien, hvor solenergipriserne ellers generelt set er højere end i Europa. Det næste skridt var hurtigt at ekspandere salget til otte andre lande. Nu planlægges det så at ekspandere endnu yderligere i 2016, og salget af solcellepaneler via internettet er også lige på trapperne.

Ikea satser på at reducere karbonaftrykket inden 2020. Selskabet installerede forleden sit første vindkraftværk i en lille by i delstaten Illinois i USA. Vindturbinerne skal generere 65 procent mere energi end det som Ikeas lagre og butikker i hele USA har brug for.

Ikea har også det største solkraftværk på et tag i delstaten Missouri. Det er lokaliseret på toppen af butikken i St. Louis, og har nok kapacitet til at forsyne 169 hustande med energi.

Ikea blev grundlagt i Sverige i 1943. Selskabet af 373 butikker i 47 lande, og sælger over 12000 produkter via internettet. Ikea har over 147000 ansatte. 

Ikeas motto " Et let liv for alle mennesker" er noget som de ønsker at leve op til med de mange produkter til favorable priser og alle er lette at samle og brugbare i en travl hverdag. ALt til priser hvor alle kan være med, eller ffå det finansieret hurigt og let.

Skal du bruge boligartikler af enhver slags, så er Ikea stedet man tager hen, det enorme udvalg af alt hvad hjertet kan begære boligartikler af og de favorable priser og billige finansierings muligheder. Ingen går forgæves til Ikea når man skal have boligartikler.

Ikea blev startet i 1943 af Ingvar Kamprad, Ikea er i dag administreret af en Nederlandsk fond , men stadig ejet af Familien Kamprad og har en årsomsætning på over 150 milliarder danske kroner.

Ikea har  i dag 104.000 ansatte i 308 varehuse i 38 lande verden over . Det førte varehus blev startet i 1958 i Ärmholt i Sverige

Ikea ved betydningen af at ligge ved storbyerne hvor kundegrundlaget er stort, de tilbyder en totaloplevelse med restaurationer og legeland til børnene for at give en oplevelse af at man sagetens kan bruge en hel dag i Ikea. Der er altid rigelig med parkerings muligheder