Tilbud fra JYSK

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste JYSK kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Hjem og møbler butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om JYSK...

På Jysks hjemmeside rådgiver de om, hvordan man undgår at få ondt i nakken efter en dårlig nats søvn, samt hvor meget søvn og hvilken soveposition der er bedst.

Ifølge Jysks guide er det sundest at sove på ryggen. De individuelle dele af kroppen såsom hovedet, nakken, og ryggen bibeholder en neutral position og de åbne luftveje gør det let at trække vejret. For folk der sover på ryggen er den bedste hovedpude en fyldt med fjer.

En anden relativ sund soveposition er ifølge Jysk også den mest normale – nemlig at sove på siden. I en sådan situation er den optimale hovedpude fyldt med naturlig latex.

At sove på maven er usundt. Det skaber unødvendige muskelsammentrækninger og smerte i ledende, samt presser maven og gør generelt set vejrtrækning rigtig afslapning i kroppen besværlig under søvnen.

Når man vælger en hovedpude, bør man følge disse få simple regler. Det er vigtigt at hovedet holdes i en neutral position, hvilket vil sige, at hovedet beholdes i en position hvor den er en neutral forlængelse af rygmarven. Ifølge Jysk er de bedste puder til folk med ondt i nakken fyldt med foam eller latex.

Hvis nakkesmerten ved brug af den rette hovedpude stadig ikke forsvinder, er det værd at overveje andre årsager til smerten. Nakkesmerten kan for eksempel være forårsaget af: en dårlig position ved skrivebordet, ukomfortable senge eller stillinger.

Jysk blev stiftet i 1979 i Danmark. Firmaet har i dag over 2200 butikker i 37 lande og beskæftiger i omegnen af 18500 mennesker.

JYSK motto "Kvalitet lidt billigere" stemmer fint overens med det som de vil, altid være lidt billigere end konkurrenterne. Jysk nemme bytteservice i deres mange forretninger og billige levering holder omkostningerne nede for alle kunder.

Skal du have udstyr til boligen, så er JYSK stedet at gå hen, billigere end konkurrenter, men stadig kvalitet er det som de slår sig på.

Om du er på jagt efter en ny dyne, en ny seng eller et sofa arrangement, så kan jysk hjælpe med billige kvalitetsvarer og billig levering.

JYSK blev startet i 1979 i Brabrand udenfor Aarhus og har stadig samme blå og hvide logo og hovedsæde som de havde i starten.

JYSK har over 2200 forretninger med over 18500 ansatte i 36 lande, med en omsætning på mere end 20 milliarder om året.

JYSK forstår betydningen af at at få deres forretninger placeret korrekt, ved centre, på gågader og indkøbsstrøg og ved indkørsler til større byer kan man altid finde en JYSK forretning. Jysk har i alle år været en filantrop indenfor handicap idrætten som de sponsorer i mange lande.