Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra El-Salg.

Søger du efter de bedste El-Salg tilbud?

Hvis du søger efter de største El-Salg tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra El-Salg eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra El-Salg og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Hjem og møbler-kategorien som fx Imerco brochuren "Imerco Tilbudsavis" gyldig fra fra 23/10 til til 23/12.

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo IKEA
  • Logo Flying Tiger
  • Logo My Home

El-Salg, alle tilbuddene lige ved hånden

El-Salg

El Salg er en indkøbskæde af danske forretninger og en stor web-shop som er med til at sikre danskerne får de bedste hårde hvdevarer og elartikler til konkurrencedygtige priser.

El Salg tilbyder også at du kan få en elektriker ud til at installere dine el-køb.

Se alle de gode tilbud fra El Salg på deres hjemmeside eller i deres mange forretninger.

El Salg er uddannede fagfolk som tilbyder hårde hvidevarer og elartikler. De kombinerer online salg med butikker og installatørydelser som den eneste i Danmark.

Høj faglighed hos vores personale er vores alfa og omega og vi vil gå langt for at rådgive hver enkelt kunde.

El Salg ved de er på et marked hvor der er stor konkurrence , så de er nødt til at have noget som gør de skiller sig ud fra de andre og det er netop hvad de gør, men en kombination af onlinesalg, ekspert rådgivning og forretninger samt tjenesteydelser som ingen andre tilbyder.

El Salg er startet i 1961 og har siden da udviklet sig til en stor kæde af specialforretninger som dækker Danmark.

El Salg har udover deres store online shop også 170 salgssteder over hele landet, de er i lokalområderne og altid villige til at rådgive og vejlede og planerne er i de kommende år at få en større bid af kagen i Danmark.

El Salg er den lokale forretning med det store udvalg og det bedste service.

El Salg er ikke det store varehus, men den mindre lokale forretning om du finder i mindre byer, lokalområder i de større byer.