Tiendeo official website

Skousen Tilbudsavis

Udgivet i dag

Tilbud fra Skousen

Søger du efter de bedste Skousen tilbud?

Hvis du søger efter de største Skousen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Skousen eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 2 Skousen-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Skousen-katalog "Skousen Tilbudsavis" gyldig fra fra 17/6 til til 1/7 og gå i gang med at spare nu!

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo Interflora
  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Kop & Kande
  • Logo Flying Tiger
  • Logo Imerco

Skousen, alle tilbuddene lige ved hånden

Skousen

Skousen er en forretning med hårde hvidevarer, et stort sortiment og garanti for at de matcher enhver pris du kan få produktet for på nettet, og garanterer hurtig og gratis levering.

Se Skousens tilbud hver uge her på Tiendeo og deres store sortiment.

Skousen matcher alle netpriser er Skousens slogan, sammen med fri og hurtig levering, et stort sortiment giver glade kunder.

Skousen har på 50 år udviklet si fra at sælge hårde hvidevarer dør til dør, til i dag at være danmarks eneste retailkæde med hårde hvidevarer

Skousen er startet i 1957 af Preben Skousen og har udviklet sig til at være en af danmarks førende specialister på hårde hvidevarer.

Skousen har i dag over 75 salgssteder og mere end 330 ansatte samt en årsomsætning på omkring de 550 millioner

Skousen ved de skal være synlige i gadebilledet, så ved store centre, indfaldsveje og indkøbsstrøg finder du ofte en Skousen forretning med personale klar til at give kvalificeret rådgivning.