Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Plantorama.

Søger du efter de bedste Plantorama tilbud?

Hvis du søger efter de største Plantorama tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Plantorama eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Plantorama og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Hjem og møbler-kategorien som fx Illums Bolighus brochuren "Mid Season Sale" gyldig fra fra 28/3 til til 20/4.

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo IKEA
  • Logo Flying Tiger
  • Logo My Home

Plantorama, alle tilbuddene lige ved hånden

Plantorama

Plantorama er en Dansk butikskæde. Kæden startede med en forretning ved Egå ved århus og har i dag 8 forretninger over hele landet.

Plantorama er danmarks største kæde af have- og dyrecentre. Alt du skal bruge til dyr og have, planter , krukker kan du få i plantoramas store centre

Se alle Plantoramas mange tilbud her på Tiendeo hver uge.

Plantorama er en kæde af store have- og dyrecentre som fra 1987 til nu har sat sig tungt på det danske marked. Store centre , 10.000 kvadratmeter er nogle af deres forretninger med alt under et tag.

Plantorama er din planteskole online, her kan du finde alt det du skal bruge til drivhuset, til dyrene, til din have. Her kan du få den dam du mangler til haven, eller bare købe de blomster som du lige står og mangler.

Eller du kan gå i dyrecentret og finde mad til dyrene i husholdningen, Hos plantorama går ingen forgæves.

Plantorama blev startet i 1987 , men har i dag 8 centre over hele  landet. med planer om at starte mindst 10 mere .

Plantoramas store satsning med et kæmpe center i Hillerød har betalt sig, det 10.000 kvadratmeeter store center omsætter allerede lige så meget som alle andre centre tilsammen.

Plantorama ved de er nødt til at ligge deres storcentre der hvor de kan møde deres kunder, hvor der er plads og hvor de er sikre på der ikke er for langt til byerne. derfor ligger de ved indfaldsveje til urbane områder i nærheden af større byer