Favorit

Land & Fritid tilbudsavis, rabatkoder og katalog

Favorit

Land & Fritid og Hjem og møbler i din by og dit nærområde

Spar Land & Fritid til dine favoritter!
Tilbud fra Land & Fritid i Aalborg kuponen
TILBUD

Flere tilbud

(5)

Dette vil måske interessere dig om Land & Fritid...

Land & Fritid

Land & Fritid er en kæde af forretninger som kan levere alt hvad dyreejere eller dem med hus og have kan tænkes at kunne få brug for. Det betyder ikke noget om det er hest, hund eller fugl du har, alt i udstyr, foder og fodertilskud kan Land & Fritid levere pga deres samarbejde med gode leverandører.

Se alle de gode tilbud på Land & Fritids hjemmeside eller kig ind i en af deres mange forretninger og få gode tilbud på dyreartikler eller hvad du skal bruge til hus og have.

Land & Fritid er en del DLG koncernen som beskæftiger sig med vitaminer, mineraler, grovvarer. bland meget andet. Udover alt til hus have og dyr så kan du også handle mobiltelefoni og biobrændsel hos Land & Fritid.

Land & Fritid samarbejder med nogle af de bedste leverandører indenfor mad og pleje til dine husdyr, mærker som Hills og Royal Canin til hunde og Feline til katte er bare nogle af de kvalitetsprodukter som de fører. Medarbejderne hos Land & Fritid står klar med rådgivning og hjælp om du skal bruge mad til hunde, strøelse til hesten, eller en ny græsslåmaskine.

Land & Fritid har en del år været en af Danskernes foretrukne forretninger når det gælder pleje og udstyr til dyrene og de har planer om at udvide i de kommende år.

Med over 45 forretninger fordelt over hele landet er Land & Fritid  godt dækket ind og du kan selvfølgelig også handle på deres store web-shop og få leveret det over hele landet.

Land & Fritid ved hvor vigtige kæledyr er for danskerne og hvor meget der bliver gjort for at de får det bedste og den bedste pleje , så derfor prøver de at dække Danmarkskortet så godt som muligt, så alle kan få glæde af deres sortiment og service

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Land & Fritid kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by