Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Gina Tricot.

Søger du efter de bedste Gina Tricot tilbud?

Hvis du søger efter de største Gina Tricot tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Gina Tricot eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Gina Tricot og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Gina Tricot, alle tilbuddene lige ved hånden

Ud over at sælge tøj i kassevis støtter Gina Tricot Unicef med over 20 million kroner, der skal bruges til at hjælpe børn i Bangladesh.

Bangladesh er et af verdens fattigste lande, og over halvdelen af befolkningen lever for under to dollar om dagen. Fattigdommen betyder, at kun få børn nogensinde får en uddannelse. Eftersom Gina Tricot har en del af deres produktion i Bangladesh har de derfor nu besluttet sig for at støtte landet igennem et samarbejde med Unicef. Samarbejdet går ud på at Gina Tricot giver 20 million kroner til Unicef, som skal bruges til at give børn i Bangladesh en uddannelse. Det forventes at projektet kan få 22,500 piger og drenge i skole i 2011-2017. Udover Bangladesh-projektet støtter Gina Tricot også Unicef ved bl.a. at arrangere og opsætte kampagner i deres butikker, hvor de opfordrer kunderne til at støtte Unicef økonomisk.

Gina Tricot blev etableret tilbage i 1997 i Sverige og har den dag i dag over 120 butikker og en omsætning på 1,6 milliarder kroner. Kæden åbnede sin første danske butik i 2008 og har i dag 18 butikker i Danmark.

 

Gina Tricot er en ansvarbevidst virksomhed, miljø bevidst og bæredygtig, med en høj grad af ansvarlighed. Se på vores hjemmeside om the good project og følg med i vores samarbejde for at skabe en bedre verden.

Gina Tricot er et moderne firma med en moderne firma profil med en tøjstil som henvender sig til den moderne unge kvinde.

Gina Tricot har et stort udvalg af af tøj, fra bade tøj til high fashion over make up. Lige nu Arbejder Gina TRicot sammen med Norges største modeprofil Hanneli Mustaparta.

Gina Tricot er startet i 1997 Kæden blev etableret i Borâs af Jörgen Appelqvist, der stadig er den administrerende direktør og ejer.

Gina Tricot har i Danamrk 18 salgssteder og 120 butikker i skandinavien og en meget velassorteret web shop og har en total omsætning på 1 milliard danske kroner.

Gina Tricot ved deres primære målgruppe er den modebevidste kvinde i storbyerne, derfor er ders butikker at finde ved de store centre og indkøbsstrøg i de større byer.

Deres store og velassorterede web shop giver dog alle mulighederne for at handle hos Gina Tricot.