Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Magasin.

Søger du efter de bedste Magasin tilbud?

Hvis du søger efter de største Magasin tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Magasin eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Magasin og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Acorns brochuren "Spar op til 60%" gyldig fra fra 18/4 til til 25/4.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA
  • Logo Skoringen
  • Logo Only

Magasin, alle tilbuddene lige ved hånden

Magasin har for nyligt åbnet et helt museum og sig selv, hvor man kan følge detailhandlens udvikling over næsten 150 år.

I 1868 var der ikke discountsupermarkedskæder på alle hjørner og åbent 24 timer i døgnet. Derimod var der stormagasinet Magasin du Nord, der i perioder både havde eget spinderi, væveri, møbelsnedkeri, og ja, endda et husorkester. Tiderne er skiftet siden da, men den lange historie bag stormagasinet blev for nyligt omdrejningspunktet i et nyt museum stiftet af magasinet selv. På museet udstilles forskellige genstande fra Magasin du Nords lange historie, såsom tøj, kataloger, kasseapparater, og andre varer. Alt dette begyndte Magasinfonden i 2010 at opkøbe fra tidligere medarbejdere, der i mange tilfælde havde passet på genstandende. Hele molevitten kan derfor nu beskues i Magasins 50 kvadratmeter museum, som desuden har fri entré for alle. 

Magasin er i dag ejet af den Britiske stormagasinkæde Debenhams og har cirka 1.000 fuldtidsansatte. Magasin-kæden er at finde i både København, Lyngby, Rødovre, Odense og Aarhus og omsatte i 2011 for 2,2 milliarder kroner. 

Magasin har ikke et fast motto, men har vedholdt fra starten af at fastholde den stil som man også ser hos Magasin i dag, varer af den højeste kvalitet, designer produkter og den bedste service man kan forvente i noget varehus. 

Er man på jagt efter Varer af høj kvalitet og en dag hvor man forkæler sig selv, så er Magasin stedet man tager hen. Atmosfæren hos Magasin er uforandret siden starten, det er stadig et samlingspunkt for danskerne, specielt op til jul hvor Magasin er kendt for sin fantastiske udsmykning og ambiance.

Magasin har rødder tilbage til 1868 , men navnet kom først da de åbnede en forretning i lejede lokaler i Hotel du Nord i 1870, et hotel som dengang gik for at være et af landets fineste.

Magasin består i dag af 5 stormagasiner og har over 1000 ansatte, med en omsætning på over 2,3 milliarder og er ejet af det Engelske konsortie Debenhams.

Magasin ved at deres kundegrundlag er der hvor der er en stor købekraft, så trods starten i det jyske så er alle deres varehuse i dag koncentreret i og omkring København. Det er mere et storby fænomen at søge de luksus produkter som Magasin forhandler og derfor er deres varehuse naturligt lagt hvor der er størst omsætning.