Tiendeo official website

Tilbudsavis

Udløber i dag

Søger du efter de bedste Skoringen tilbud?

Hvis du søger efter de største Skoringen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Skoringen eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Skoringen-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Skoringen-katalog "Tilbudsavis" gyldig fra 24/05/2023 til 08/06/2023 og gå i gang med at spare nu!

Andre Mode butikker

  • Logo Føtex
  • Logo H&M
  • Logo Georg Jensen
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Skoringen, alle tilbuddene lige ved hånden

Skoringen

Skoringen er en kæde af skoforretninger som har salgssteder i Norge og Danmark. Skoringen sælger mærker som ECCO, Vagabond og Rieker , og har desuden en del sko af egne mærker. 

Hos Skoringen finder du alt du skal bruge i fodtøj, med let byttegaranti og en stor online shop kan du finde alt.

Se alle Skoringens mange tilbud på fodtøj her på Tiendeo, find det  i online shoppen eller i en konkret forretning

Skoringen har 160 forretninger i Danmark og Norge og sætter en ære i at levere en professionel rådgivning og med en god byttegaranti som er landsdækkende, og med tilbud om gratis fragt hvis du køber dit fodtøj i den velassorterede online forretning.

Skoringen er en stor landsdækkende kæde med fodtøj til enhver situation, om du skal bruge dem til fest, arbejde eller børnene skal bruge nye sko eller vinterstøvler. Alt kan du finde enten i Skoringens mange forretninger eller i den store online store med byttegaranti og gratis fragt.

Skoringen er startet i 1955 og leverer alt indenfor fodtøj til alle målgrupper, med fokus på kvlitet og den bedste rådgivning.

Skoringen har over 160 forretninger i Danmark og Norge og en meget velassorteret online shop.

Skoringen ved de er nødt til at være synlige i gadebilledet, derfor er de tilstede i alle større centre, på gågader og ved indkøbsstrøg. Deres kundegrundlag er hele familien , så man er at finde der hvor der er købekraft og hvor kunderne ikke går på kompromis med kvalitet og ønsker den bedste rådgivning.