Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Louis Nielsen.

Søger du efter de bedste Louis Nielsen tilbud?

Hvis du søger efter de største Louis Nielsen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Louis Nielsen eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Louis Nielsen og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Louis Nielsen, alle tilbuddene lige ved hånden

Louis Nielsen

Skal du bruge briller eller kontaktlinser, lige meget hvilken slags så er det Louis Nielsen du skal tage til. Kæden som blev startet i 1978 og som i dag er ejet af Engelske Specsavers. Du kan kigge på Louis Nielsen hjemmesiden eller komme ind i en af Louis Nielsens næsten 100 forretninger over hele landet.

Ser du på Louis Nielsen hjemmesiden så er der alt til synet, briller, skærmbriller, dobbelt og enkeltslebne solbriller med, og uden  styrke og selvfølgelig kontaktlinser.

Det er vigtigt man passer på synet. Det er Louis Nielsen med til, de ved hvor vigtigt det er for at kunne leve et normalt liv, så derfor har de altid tilbud på briller, linser og solbriller både med og uden styrke.

Louis Nielsen har et projekt kørende i Tanzania, de samler i Danmark kundernes gamle briller sammen og får dem sendt til Tanzania hvor de bliver givet til dem som ikke har råd og mulighed for at få ordentlige briller.

Louis Nielsen er startet i 1978 og har siden spredt sig til hele landet med næsten 100 forretninger og en stor online handel.

Louis Nielsen ejes i dag af det familiejede Specsavers fra England og har siden 2005 leveret alle deres briller med pentax glas.

Over hele landet er der brug for briller og kontaktlinser og derfor har Louis Nielsen forretninger over hele landet og en overskuelig hjemmeside.