Tiendeo official website

Nyheder Herre Zara

13 dage tilbage

Tilbud fra ZARA

Søger du efter de bedste ZARA tilbud?

Hvis du søger efter de største ZARA tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra ZARA eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 4 ZARA-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste ZARA-katalog "Nyheder Herre Zara" gyldig fra fra 31/8 til til 12/10 og gå i gang med at spare nu!

Find ZARA kataloger i din by

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA
  • Logo Skoringen
  • Logo Only

ZARA, alle tilbuddene lige ved hånden

Selskabet blev stiftet af Rosalia Mera, ikke kun af hendes mand, Amancio Ortega.

Amencio Ortega Gaona, ejeren af Zera-kæden, er den rigeste man i verden, ifølge november 2015 udgaven af Forbes Magazine. Hans berømte tekstilimperium, Inditex, har indtjent ham en formue på næsten 80 milliarder Amerikanske dollars. Men han har ikke opnået alt dette alene. Det er vigtigt at huske, at Amancios kone, Rosalia Mera, var også en af stifterne af Zara.

Født ind i en fattig familie i byen Monte Alto i Galicia, forlod Rosalie skolen som 11årig og blev en kjolevæver.

I 1975 åbnede kædens første butik og tilbød de stykker tøj som hun havde designet helt selv ved køkkenbordet. Det var meningen at firmaet skulle være kaldt Zorba, til ære for hendes favorit helt, men eftersom en nærtliggende bar havde det samme navn, blev det i stedet til Zara.

Rosalia Mera var en af de rigeste blandt verdens mest velhavende kvinder. I 2013 rangerede Forbes Magazine hende som Spaniens rigeste kvinde og rangerede hende som den 66 rigeste blandt verdens mest indflydelsesrige kvinder og nummer 195 på listen over de mennesker med den største formue.

Igennem hele livet har Mera undgået medierne. Ud over at drive forretningen og at passe to børn, var hun også præsident i Paideia Galiza foreningen, som er dedikeret til at kæmpe imod social eksklusion. I 2013 udtalte hun sig for første gang offentligt, hvor hun strengt argumenterede imod Spaniens konservative regerings forslag om at introducere en anti-abort foranstaltning. Hun udtalte sig også om nedskæringer i uddannelse og sundhedsområdet, hvilket hun også var modstander af.

Hun døde i 2013.

ZARA: Stiftet i 1975. Kæden har 2085 butikker i 87 lande, hvoraf 452 af dem er placeret i Spanien. Hvert år udsender Zara omkring 10000 nye designs.