Tiendeo official website

Nyheder BØRN H&M

14 dage tilbage

Søger du efter de bedste H&M tilbud?

Hvis du søger efter de største H&M tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra H&M eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 H&M-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste H&M-katalog "Nyheder BØRN H&M" gyldig fra fra 3/11 til til 13/12 og gå i gang med at spare nu!

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA
  • Logo Skoringen
  • Logo Only

H&M, alle tilbuddene lige ved hånden

Hvert år samarbejder en elitedesigner med H&M for at skabe en specialkollektion til overkommelige priser. Versace, Karl Lagerfeld og Balmain har været blandt de udvalgte.

Den første kendisdesigner der samarbejdede med H&M på denne type kampagne var Karl Lagerfeld. I 2004 lancerede den tyske eminence en sort og hvid kollektion med modellen Erin Wasson som frontfigur. Dette samarbejde var ment som en engangsforestilling, men blev så populær at britiske Stella McCartnet blev spurgt om at være med året efter. Kate Moss skulle være frontfigur for kollektionen men blev droppet på grund af en narkotikaskandale. I 2006 samarbejdede H&M med den hollandske duo Viktor & Rolf, som designede selskabets første brudekjole. Med en pris på 289 Euro blev de tusind eksemplarer solgt på få timer.

En anden svært populær kollektion kom i 2007 i samarbejde med den italienske designer Roberto Cavalli. I 2008 kom den japanske designer Rei Kawabuku med, og i 2009 blev det tre berømte designere på én gang: Matthew Williamson, Jimmy Choo og Sonia Rykiel. Sidstnævnte vendte tilbage i 2010 sammen med Lanvin.

I 2011 var det Versaces tur, og Donatella Versace lancerede en kollektion inspireret af 1980sernes skarpe farver. Året efter samarbejdede Versace med Marni, Maison Martin Margiela, Anna Dello Russo og David Beckham. I 2015 var det den unge franske Balmain-sjefen, Olivier Rousteing, som var gæstedesigner for en kollektion med 110 genstande. Det var historisk set den mest vellykkede av alle disse kollektioner.

H&M åbnede sin første butik i Sverige i 1947. Der er nu mere end 3700 butikker i 61 lande, og mulighed for at handle på nettet i yderligere 21 lande.