Find Masai i din by

Dette vil måske interessere dig om Masai...

Masai

Masai er et dansk tøjfirma grundlagt af søskendeparret Nina Rye og Hans Rye. Masai designer tøj til den modne kvinde som har sit eget udtryk og stil. Masai Holder fokus på høj kvalitet og unikke designs til den individuelle kvinde.

Se alle Masais designs og kollektioner og unikke designs på deres hjemmeside eller i deres katalog.

Masai er en dansk designfirma som producerer tøj til den modne kvinde med fokus på kvalitet og unikke designs.

Masai har siden starten i 1993 spredt sig over det meste af Europaa

Masai har en code of conduct hvor de forpligter sig selv og deres samarbejdspartnere til social ansvarlighed.

Masai er den modne kvinde med det selvstændige udtryks bedste valg. Fra starten af har Masai haft fokus på de råvarer de bruger og på det ansvar som følger med, så de prøver at sikre sig deres leverandører som dem selv støtter formal som gavner verden og deres nærområder.

Masai er startet i 1993 og har stadig de to designere Nina Rye og Hans Rye som ejere. Masai har vokset sig stor selv om den endnu ikke har passeret de 25 år, med salgssteder over hele Europa.

Masai har i dag 12 konceptforretninger i Danmark, og der er langt over 1000 steder hvor deres kollektioner bliver solgt fra i over 25 lande.

Masai ved deres kunder er de modebevidste kvinder i byerne og derfor finder man deres egne forretninger i storcentre og på de store boulevarder. Dem som ellers får lov at sælge Masai ligger også i byerne, der hvor den modne kvinde med penge på lommen kan ses.

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.