Domino's pizza
Domino's pizza

Domino's pizza tilbud, kuponer og rabatter

Vi offentliggør snart tilbud fra Domino's pizza

Find Domino's pizza i din by

Dette vil måske interessere dig om Domino's pizza...

Domino's pizza

Domino's pizza er som navnet siger en kæde af fastfoodforretninger som har specialiseret sig i Pizzaer og i udbringningen af selv samme.

Domino's pizza er ikke kun i Danmark men på verdensplan den største kæde med speciale i pizzaer og udbringning.

Se alle de gode tilbud på gode pizzaer og få dem bragt hjem i en fart på Domino's pizza hjemmeside.

Fra 1960 til 1965 hed kæden Dominick´s, men tog derefter navnet Domino's pizza.

I 2000 opnåede Domino's pizza at blive kåret som den største pizzarikæde i verden og siden har de næsten fordoblet deres antal af restauranter.

 

Domino's pizza kom til Danmark i 1997 og har siden dag ædt sig ind på det danske marked med deres unikke koncept.

Domino's pizza har fra starten af handlet om gode råvarer og det unikke koncept og de siger selv det og så at de lave de bedste pizzaer i Danmark er det som gør dem til de største.

 

Domino's pizza er startet i 1960 i USA og kom til Danmark i 1997. Domino's pizza har hovedsæde i Danmark i Roskilde hvor deres callcenter og central administration også ligger.

 

Domino's pizza har på verdensplan over 11000 restauranter og i Danmark har de 17. Domino's pizza har en omsætning på lidt over 1,2 milliarder dollar om året.

Domino's pizza er et by fænomen for det er der hvor der er flest som bruger takeaway og hvor det unikke koncept med udbringning blandt andet på knallert virker.

Domino's pizza og deres udbringsbiler- og knallerter er i dag ikke ukendt i bybilledet i de større byer og planerne er at udvide i de kommende år.

Andre Restauranter butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer