Favorit

Mikkeller tilbud, kuponer og rabatter

Favorit
Vi offentliggør snart tilbud fra Mikkeller

Tilbudsaviser Restauranter

Find Mikkeller i din by

Dette vil måske interessere dig om Mikkeller...

Mikkeller

Sigøjnere blandt bryghuse kalder Mikkeller sig selv, de er et mikrobryggero som lejer sig ind hos andre bryggerier.

Deres øl serveres i ders egne barer og spisesteder forskellige steder i verden.

Allerede fra starten af fik Mikkeller ros og har været blandt top 50 blandt bryggerier på det kendte øltesterside BEERRATE.

Se alle de mange spændende øl fra Mikkeller på deres hjemmeside, eller besøg en af deres barer eller spisesteder og få serveret øl og dansk mad i gode omgivelser

Mikkeller , en sigøjner blandt bryggerier siger de selv, men med en klar ide om at deres øl sælges i egne barer på egne spisesteder og i deres konceptforretninger i USA, Danmark, Sverige eller Bangkok.

Mikkeller er øl og Dansk mad og øllet må gerne være specielt. Med navne som Thørsth og Warpigs, er man ikke i tvivl om at dem som står bag det er lige så originale som det øl de producerer.

Navnet Mikkeller er fra de to grundlæggere Mikkel Borg Bjergsø og  Kristian Klarup Keller.

Mikeller er startet i 2006 og har siden vundet international hæder for deres øl som er inspireret af den amerikansk brygtradition.

 

Mikeller har i dag 9 barer, spisehuse og salgssteder på forskellige steder som Bangkok, San Francisco og selvfølgelig hvor det hele startede i København.

Mikeller ved de et storby fænomen som de andre mikrobryggerier og derfor finder man også ders salgssteder i byerne, det er dog ikke kun dem som kan købe deres øl, de kan bestilles på deres meget velassorterede hjemmeside.

 

Download Tiendeos App.
Nyeste tilbud!

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Mikkeller kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by