Tiendeo official website

Daells Bolighus Violino Collection

11 dage tilbage

Tilbud fra Daells Bolighus

Søger du efter de bedste Daells Bolighus tilbud?

Hvis du søger efter de største Daells Bolighus tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Daells Bolighus eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 5 Daells Bolighus-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Daells Bolighus-katalog "Daells Bolighus Violino Collection" gyldig fra fra 20/7 til til 3/8 og gå i gang med at spare nu!

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo Interflora
  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo Flying Tiger

Daells Bolighus, alle tilbuddene lige ved hånden

Daells Bolighus

Daells Bolighus var en del af Daells koncernen, det blev dog solgt fra da Daells varehus lukkede. Daells Bolighus sælger alt indenfor boligudstyr og møbler. Selv om Daells bolighus blev solgt fra så har man ikke ændret ved hverken log eller sortiment.

 

 

Se alle Daells Bolighus tilbud her på Tiendeo. Se de mange tilbud på møbler og boligudstyr.

Daells bolighus har store showrooms 5 steder i Danmark og deres logo som er dannebrog som deler Daells fra Bolighuset er kendt af alle som har været på jagt efter nyt til hjemmet.

Daells bolighus er startet i 1910 sammen med Daells varehus. Daells bolighus blev solgt fra da Daells varehus ikke længere kørte rundt. Daells bolighus er i dag en del af Harald Nyborg koncernen.

Daells Bolighus er startet i 1910 og blev overtaget af Harald Nyborg i 1993 da Daells varehus måtte lukke pga svigtende omsætning.

 

Daells bolighus har 5 salgssteder og lidt over 200 ansatte og er kun i Danmark.

Daells Bolighus ved deres primære kunder er i byerne, derfor finder du deres forretninger ved større byer og hvor er er gode parkeringsforhold og gerne i forbindelse med andre større kæder, evt. Harald Nyborg eller Jem & Fix