Find Daells Bolighus i din by

Mest populær for Hjem og møbler

Dette vil måske interessere dig om Daells Bolighus...

Daells Bolighus

Daells Bolighus var en del af Daells koncernen, det blev dog solgt fra da Daells varehus lukkede. Daells Bolighus sælger alt indenfor boligudstyr og møbler. Selv om Daells bolighus blev solgt fra så har man ikke ændret ved hverken log eller sortiment.

 

 

Se alle Daells Bolighus tilbud her på Tiendeo. Se de mange tilbud på møbler og boligudstyr.

Daells bolighus har store showrooms 5 steder i Danmark og deres logo som er dannebrog som deler Daells fra Bolighuset er kendt af alle som har været på jagt efter nyt til hjemmet.

Daells bolighus er startet i 1910 sammen med Daells varehus. Daells bolighus blev solgt fra da Daells varehus ikke længere kørte rundt. Daells bolighus er i dag en del af Harald Nyborg koncernen.

Daells Bolighus er startet i 1910 og blev overtaget af Harald Nyborg i 1993 da Daells varehus måtte lukke pga svigtende omsætning.

 

Daells bolighus har 5 salgssteder og lidt over 200 ansatte og er kun i Danmark.

Daells Bolighus ved deres primære kunder er i byerne, derfor finder du deres forretninger ved større byer og hvor er er gode parkeringsforhold og gerne i forbindelse med andre større kæder, evt. Harald Nyborg eller Jem & Fix

Andre Hjem og møbler butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.