Tiendeo official website

Seats

Over 30 dage

Tilbud fra Sinnerup

Søger du efter de bedste Sinnerup tilbud?

Hvis du søger efter de største Sinnerup tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Sinnerup eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 5 Sinnerup-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Sinnerup-katalog "Seats" gyldig fra fra 16/1 til til 31/12 og gå i gang med at spare nu!

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo Interflora
  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo Flying Tiger

Sinnerup, alle tilbuddene lige ved hånden

Sinnerup

Sinnerup er en dansk kæde som sælger brugskunst, møbler og modetøj. Sinnerup startede efter at Poul Sinnnerup valgte at stoppe det samarbejde han havde haft med Bahne siden 1971. Sinnerup Forhandler mærker som Georg jensen og Royal copenhagen blot for at nævne nogle få mærker i deres store sortiment.

Se alle Sinnerups tilbud på møbler og brugskunst hver uge

Sinnerup er en dansk kæde med brugskunst med mere. Sinnerup er geografisk begrænset de er at finde i det syddanmark og midt jyske med to afstikkere til det nordige Tyskland.

Sinnerup har en velassorteret web-shop og kan man ikke komme til deres forretninger i det jyske , så er der rig mulighed for at handle alligevel. Sinnerup har mange kendte mærker i deres sortiment og kort leverignstid samt gode bytteordninger også for deres web-shop.

Sinnerup er startet i 2006 da Poul Sinnnerup stoppede samarbejdet med Bahne og tog familienavnet Sinnerup til sine forrretninger.

Sinnerup har 8 forretninger i Danmark, de ligger i det midt jyske og yddanmark. Sinnerup har desuden 2 forretninger i det nordlige Tyskland.

Sinnerup ved de skal ramme deres primære målgruppe, den ligger i byerne og det er der hvor Sinnerups forretninger ligger. Sinnerup ligger på gågader, ved storcentre hvor de modebevidste og dem med en moderne stil kommer.