Find Sinnerup i din by

Mest populær for Hjem og møbler

Dette vil måske interessere dig om Sinnerup...

Sinnerup

Sinnerup er en dansk kæde som sælger brugskunst, møbler og modetøj. Sinnerup startede efter at Poul Sinnnerup valgte at stoppe det samarbejde han havde haft med Bahne siden 1971. Sinnerup Forhandler mærker som Georg jensen og Royal copenhagen blot for at nævne nogle få mærker i deres store sortiment.

Se alle Sinnerups tilbud på møbler og brugskunst hver uge

Sinnerup er en dansk kæde med brugskunst med mere. Sinnerup er geografisk begrænset de er at finde i det syddanmark og midt jyske med to afstikkere til det nordige Tyskland.

Sinnerup har en velassorteret web-shop og kan man ikke komme til deres forretninger i det jyske , så er der rig mulighed for at handle alligevel. Sinnerup har mange kendte mærker i deres sortiment og kort leverignstid samt gode bytteordninger også for deres web-shop.

Sinnerup er startet i 2006 da Poul Sinnnerup stoppede samarbejdet med Bahne og tog familienavnet Sinnerup til sine forrretninger.

Sinnerup har 8 forretninger i Danmark, de ligger i det midt jyske og yddanmark. Sinnerup har desuden 2 forretninger i det nordlige Tyskland.

Sinnerup ved de skal ramme deres primære målgruppe, den ligger i byerne og det er der hvor Sinnerups forretninger ligger. Sinnerup ligger på gågader, ved storcentre hvor de modebevidste og dem med en moderne stil kommer.

Andre Hjem og møbler butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.