Tiendeo official website

Tilbud Bubbleroom

Over 30 dage

  Tilbud fra Bubbleroom

  Søger du efter de bedste Bubbleroom tilbud?

  Hvis du søger efter de største Bubbleroom tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bubbleroom eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Bubbleroom-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Bubbleroom-katalog "Tilbud Bubbleroom" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

  Bubbleroom, alle tilbuddene lige ved hånden

  Bubbleroom

  Bubbleroom er en internetforretning som sælger eksklusivt designer mærketøj. Siden 2005 har Bubbleroom arbejdet mod at få et større og større sortiment .

  I april 2009 Startede Bubbleroom med at udgive et livsstilsmagasin, bubbleroom magazine. Hele Bubbleroom koncernen har lager og kontor i Boräs og kontor i Stockholm.

   

   

  Se alle Bubblerooms tilbud hver uge her på Tiendeo.

  Bubbleroom har siden starten i 2005 haft travlt. I 2008 kom en vintage afdeling til og en blogportal samt en community blogside.

  Bubbleroom tager E-commerce til nye højder.

  Bubbleroom er en af skandinaviens største onlinebutikker og i konstant arbejde for at forbedre deres hjemmeside.

   

  Bubbleroom vil gerne høre fra deres kunder med ris og ros, så derfor ønsker de at de skriver ind og giver feedback. Alle mails vil blive besvaret indenfor 48 timer.

  Bubbleroom er high-end modetøj , sko og accessories til både mænd og kvinder og mulighed for at blive premiummedlem og få gode medlemsrabatter.

   

   

  Bubbleroom er startet i 2005 og Har kontorer i Boräs og Stockholm og deres lager ligger i Boräs. Hjemmesiden er eneste salgssted.

  Bubbleroom er E-commerce og sælger fra deres velassorterede hjemmeside. Bubbleroom ledes til daglig af Freddy Mikael Sobin og har en omsætning på lidt over 100 milllioner kroner.

  Bubbleroom har som en E-commerce forretning ikke andre slagssteder end deres hjemmeside med E-shop. men den er til gengæld og så velassorteret at man ville kunen handle alt der er brug for til hverdag og fest uden af forlade computeren.