Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Ecco.

Søger du efter de bedste Ecco tilbud?

Hvis du søger efter de største Ecco tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Ecco eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Ecco og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA
  • Logo Skoringen
  • Logo Only

Ecco, alle tilbuddene lige ved hånden

Ecco

Ecco er en dansk skotøjsforretning og producent. Ecco har fra starten i 1963 haft en filosofi om at skoen skal passe til foden og ikke den anden vej rundt. Ecco har fra starten af haft en finger med i hele processen af skoproduktion, fra ko til sko er de med i processen.

Se alle Eccos tilbud på Tiendeo hver uge.

Ecco er Dansk design til fødderne. Ecco er innovativ tænkning og kvalitet fra ende til anden.

Ecco har over 1000 salgssteder verden over og er ikke færdig med at sætte deres ECCO aftryk på verden.

Ecco var de første til at sætte firmanavnet på deres såler.

Ecco er i dag en af verdens førende producenter af kvalitets sko. Ecco går så meget op i kvaliteten at de altid prøver at designe sko som er tilpasset foden, Eccos innovative design og fokus på kvalitet er med til at sikre Ecco deres position på markedet.

Ecco er startet i 1963 i Bredebro i Danmark og flere end 4000 salgssteder på verdensplan. Ecco er et aktieselskab , men stadig ejet af familien Toosbuy som startede det hele.

Ecco har flere end 4000 salgssteder over hele verden og ejer garverier alt for at sikre den bedste kvalitet af skind til Eccos produkter. Ecco har en omsætning på mere end 7 milliarder kroner og over 18.000 ansatte.

Ecco ved deres produkter er for alle, deres proukter er dog også dyre og derfor er det de købekraftige som gerne bruger penge på ordentligt fodtøj. Ecco er at finde i alle storbyer, i alle centre, hvor de kan finde deres kunder. Ellers kan man finde deres produkter på Eccos store velassorterede hjemmeside