Vi offentliggør snart tilbud fra Ecco

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Ecco kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Ecco...

Ecco

Ecco er en dansk skotøjsforretning og producent. Ecco har fra starten i 1963 haft en filosofi om at skoen skal passe til foden og ikke den anden vej rundt. Ecco har fra starten af haft en finger med i hele processen af skoproduktion, fra ko til sko er de med i processen.

Se alle Eccos tilbud på Tiendeo hver uge.

Ecco er Dansk design til fødderne. Ecco er innovativ tænkning og kvalitet fra ende til anden.

Ecco har over 1000 salgssteder verden over og er ikke færdig med at sætte deres ECCO aftryk på verden.

Ecco var de første til at sætte firmanavnet på deres såler.

Ecco er i dag en af verdens førende producenter af kvalitets sko. Ecco går så meget op i kvaliteten at de altid prøver at designe sko som er tilpasset foden, Eccos innovative design og fokus på kvalitet er med til at sikre Ecco deres position på markedet.

Ecco er startet i 1963 i Bredebro i Danmark og flere end 4000 salgssteder på verdensplan. Ecco er et aktieselskab , men stadig ejet af familien Toosbuy som startede det hele.

Ecco har flere end 4000 salgssteder over hele verden og ejer garverier alt for at sikre den bedste kvalitet af skind til Eccos produkter. Ecco har en omsætning på mere end 7 milliarder kroner og over 18.000 ansatte.

Ecco ved deres produkter er for alle, deres proukter er dog også dyre og derfor er det de købekraftige som gerne bruger penge på ordentligt fodtøj. Ecco er at finde i alle storbyer, i alle centre, hvor de kan finde deres kunder. Ellers kan man finde deres produkter på Eccos store velassorterede hjemmeside

Flere tilbud fra Mode