Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Hunkemöller.

Søger du efter de bedste Hunkemöller tilbud?

Hvis du søger efter de største Hunkemöller tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Hunkemöller eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Hunkemöller og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA
  • Logo Skoringen
  • Logo Only

Hunkemöller, alle tilbuddene lige ved hånden

Hunkemöller

Hunkemöller er high street lingerie fra Holland og har i flere år været det foretrukne mærke i Benelux landene. Med over 100 år som ekspert i lingerie har Hunkemöller en lang historie og de har da også spredt sig til det meste af Europa og har fundet vej til mellemøsten i de senere år.

Se alle de gode tilbud fra Hunkemöller på deres hjemmeside eller i en af deres mange forhandlere.

Hunkemöller er startet i 1886 og har et godt brand som nu kan fåes i hele Europa.

Hunkemöller har stor fokus på social ansvarlighed og sikrer deres produkter er lavet bæredygtigt, de bruger ikke børnearbejdere og deres produkter er lavet med så stor ansvarlighed for miljøet som muligt.

Hunkemöller har et stort design team som konstant arbejder på at gøre deres lingerie til det bedste. De arbejder med pasform og prøver at integrere nye materialer for at give en så behagelig oplevelse som muligt.

Fra starten i 1886 har Hunkemöller været familieejet, men er i dag en del af  PAI Partners, et europæisk investeringsselskab.

Hunkemöller er i dag at finde i 16 lande og har flere end 600 forretninger, hvoraf flere end 25 er alene i Danmark.

Hunkemöller ved gode de er high-end lingerie og derfor finder man dem i og omkring de større byer. Indkøbscentre, hovedstrø og gågader er der hvor man finder en Hunkemöller forretning.