Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Hunkemöller kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Hunkemöller...

Hunkemöller

Hunkemöller er high street lingerie fra Holland og har i flere år været det foretrukne mærke i Benelux landene. Med over 100 år som ekspert i lingerie har Hunkemöller en lang historie og de har da også spredt sig til det meste af Europa og har fundet vej til mellemøsten i de senere år.

Se alle de gode tilbud fra Hunkemöller på deres hjemmeside eller i en af deres mange forhandlere.

Hunkemöller er startet i 1886 og har et godt brand som nu kan fåes i hele Europa.

Hunkemöller har stor fokus på social ansvarlighed og sikrer deres produkter er lavet bæredygtigt, de bruger ikke børnearbejdere og deres produkter er lavet med så stor ansvarlighed for miljøet som muligt.

Hunkemöller har et stort design team som konstant arbejder på at gøre deres lingerie til det bedste. De arbejder med pasform og prøver at integrere nye materialer for at give en så behagelig oplevelse som muligt.

Fra starten i 1886 har Hunkemöller været familieejet, men er i dag en del af  PAI Partners, et europæisk investeringsselskab.

Hunkemöller er i dag at finde i 16 lande og har flere end 600 forretninger, hvoraf flere end 25 er alene i Danmark.

Hunkemöller ved gode de er high-end lingerie og derfor finder man dem i og omkring de større byer. Indkøbscentre, hovedstrø og gågader er der hvor man finder en Hunkemöller forretning. 

Flere tilbud fra Mode