Find Kaufmann i din by

Dette vil måske interessere dig om Kaufmann...

Kaufmann

Kaufman er en danskejet tøjkæde til mænd startet af Axel Kaufman. Kaufman sælger dyre mærkevarer som Burberry, Armani, Sand og mange flere.

Kaufman henvender sig til det lidt mere kræsne publikum som er på jagt efter kendte mærker.

Se alle Kaufmans tilbud på Tiendeo hver uge

Kaufman er herretøjsforretningen med det klassiske og moderigtige look.

Kaufman er startet i 1908 i det indre Aarhus og siden da har kæden spredt sig til resten af landet.

Kaufman er til den klassiske mand med god sans for mode og med stil.

 

 

Kaufman er forhandler af tøj, fra starten af forhandlede de herretøj, det gør Kaufman stadig , men de senere år har man føjet dametøj til i specialforretningerne Quintess. Kaufman driver i dag kæderne Quint, Quintess og AXEL ud over Kaufman forretningerne og har en yderst velassorteret web-shop.

Kaufman er startet i 1908 den 10 oktober i Aarhus og har fra starten af kombineret fremragende rådgivning og service med klassisk herretøj. Det er stadig det Kaufman gør i dag.

Kaufman kæden har i dag mere end 15 forretninger over hele Danmark og så kommer de andre kæder de ejer til. Kaufman har flere end 200 ansatte og planen er at man i de kommende år skal udvide koncernen yderligere.

Kaufman ved de henvender sig til den modebevidste mand i byerne, derfor er Kaufman at finde i byerne storcentre , på gågaderne og ved de større indkøbsstrøg.

Kaufman ved de er det klassiske alternativ alternativ og uddanner deres personale til at rådgive netop til denne målgruppe.

 

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.