Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Kaufmann.

Søger du efter de bedste Kaufmann tilbud?

Hvis du søger efter de største Kaufmann tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Kaufmann eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Kaufmann og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Kaufmann, alle tilbuddene lige ved hånden

Kaufmann

Kaufman er en danskejet tøjkæde til mænd startet af Axel Kaufman. Kaufman sælger dyre mærkevarer som Burberry, Armani, Sand og mange flere.

Kaufman henvender sig til det lidt mere kræsne publikum som er på jagt efter kendte mærker.

Se alle Kaufmans tilbud på Tiendeo hver uge

Kaufman er herretøjsforretningen med det klassiske og moderigtige look.

Kaufman er startet i 1908 i det indre Aarhus og siden da har kæden spredt sig til resten af landet.

Kaufman er til den klassiske mand med god sans for mode og med stil.

 

 

Kaufman er forhandler af tøj, fra starten af forhandlede de herretøj, det gør Kaufman stadig , men de senere år har man føjet dametøj til i specialforretningerne Quintess. Kaufman driver i dag kæderne Quint, Quintess og AXEL ud over Kaufman forretningerne og har en yderst velassorteret web-shop.

Kaufman er startet i 1908 den 10 oktober i Aarhus og har fra starten af kombineret fremragende rådgivning og service med klassisk herretøj. Det er stadig det Kaufman gør i dag.

Kaufman kæden har i dag mere end 15 forretninger over hele Danmark og så kommer de andre kæder de ejer til. Kaufman har flere end 200 ansatte og planen er at man i de kommende år skal udvide koncernen yderligere.

Kaufman ved de henvender sig til den modebevidste mand i byerne, derfor er Kaufman at finde i byerne storcentre , på gågaderne og ved de større indkøbsstrøg.

Kaufman ved de er det klassiske alternativ alternativ og uddanner deres personale til at rådgive netop til denne målgruppe.