Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Levi's.

Søger du efter de bedste Levi's tilbud?

Hvis du søger efter de største Levi's tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Levi's eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Levi's og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Acorns brochuren "Spar 20-60%" gyldig fra fra 9/7 til til 31/7.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Levi's, alle tilbuddene lige ved hånden

Levi's

Levi's er et brand som hele verden kender, firmaet har 3 internationale divisioner og producerer i dag ikke kun denimbukser , men alle slags tøj til både mænd og kvinder.

Levi's er denim tøjets kronjuvel og sætter den dag i dag standarder for hvad denim tøj og bør være.

Se alle de utrolige tilbud fra Levi's på deres hjemmeside, eller besøg en af deres mange hundrede af salgssteder over hele Danmark.

Levi's har over 150 år på bagen og er et ikon indenfor denim verdenen. De var de første til at producere og sælge denim og er i dag stadig de største på et marked som har mange producenter af denim.

Legenderne om denim er mange, men et er sikkert tøjet blev hurtigt med deres holdbarhed et foretrukkent beklædning for guldgraverne.

Levi's er startet af den tyske immigrant Levi Strauss og fra starten af blev de en succes, holdbarheden på stoffet og de mange lommer blev et hit hos det arbejdende folk.

Navnet Jeans kom dog først til over 100 år efter de første par havde set dagens lys, nemlig i 1960´erne.

Levi's er grundlagt i 1853 i Californien og har i dag over 2000 Levi's salgssteder over hele verden og mange tusind steder hvor deres varer også bliver forhandlet.

Levi's har hovedsæde i San Francisco Californien og er til daglig ledet af Chip Bergh og har en omsætnng på næsten 5 milliarder dollar om året.

Levi's er et brand som tiltaler, det er tøj med et statement, det er råt og feminint. Det er maskuling og tiltaler alle, fra direltøren til manden på gaden. Derfor finder du forhandlere og Levi's forretninger over hele landet, alle centre og indkøbsstrøg har forhandlere af det ikoniske brand fra USA.