Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Marimekko.

Søger du efter de bedste Marimekko tilbud?

Hvis du søger efter de største Marimekko tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Marimekko eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Marimekko og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Find Marimekko kataloger i din by

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Marimekko, alle tilbuddene lige ved hånden

Marimekko

Det finske firma Marimekko er kendt for deres farvestrålede designs i både tekstiler, tøj og i kopper og hvad de ellers designer til hjemmet.

Marimekko har deres egen stil og den er ikke til at tage fejl af.

Fra starten i Helsinki Finland har Marimekko  spredt sig til hele verden og høstet store roser for deres stil og mod.

Se alle de fantastiske designs på Marimekkos store hjemmeside og på deres salgssteder over hele Europa.

Marimekko er design med kant, mange kanter. Striber , blomster, store brede pensler på den kanvass som er Marimekko  er det som kendetegner firmaet.

Marimekko har mod til at turde, og det har gjort dem kendte, så kendte at Jackie Kennedy ofte viste sig i kjoler fra Marimekko.

Et unikt design, så unikt som det finske sprog, det er Marimekko. Der er få i mode og design verdenen som tør så meget som Marimekko.

Marimekko havde en virkelig storhedsperiode i 60`erne hvor deres design virkelig faldt ind i periodens trang til store blomster og stærke designs.

Marimekko er startet i 1951 af Armi Ratia og Riita Immonen og er til daglig ledet af Mika Ihamoutila .Firmaet omsætter for lidt over 90 millioner Euro om året.

Ud over Marimekkos egen hjemmeside er der  mange  steder hvor du lige nu kan købe Marimekko , og det er i støbeskeen at der skal være salgssteder i flere lande fremover.

Marimekko kan ud over på deres hjemmeside købes i deres koncept forretninger over hele verden.

Marimekko ved godt de er unikke i designs og er derfor at finde de steder hvor der er købekraftige kunder, de er at finde hvor kunderne har råd til unikke produkter.