Vi offentliggør snart tilbud fra Nelly.

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Nelly kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Mode kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode netbutikker

Nelly, alle tilbuddene lige ved hånden

Nelly.com og Clara Henry står sammen bag#GIRLSUNITED – de er blevet inspireret af unge kvinder som ikke lader sig sætte i bås, som tør hæve stemmen – som tør være sig selv!

Nelly.com kalder deres kampagne#girlsunited for et initiativ. Et initiativ hvor unge piger bakker op om hinanden, støtter hinanden – står sammen! Kampagnen er en sammenlægning af forårets nye#girlsunited kollektion og den sociale kampagne#girlsunited på Instagram – hvor 5 piger, som på en eller anden måde har støttet en anden pige, bliver de nye frontmodeller for den nye kollektion. Kampagnen skal være med til at hjælpe unge piger, til at stå sammen, og med Nelly.com som støtte, at vove sig ud på sin egen vej i livet og være awesome! 

Nelly.com stræber efter at være nr. 1 i Norden inden for online mode og har mere end 700 forskellige varemærker til både mænd og kvinder mellem 18 og 35 år.

Nelly.com er stedet for den modebevidste med sans for detaljen.

Nelly.com tilbyder alle de kendte mærker til favorable priser med hurtigt levering og uden fragtpris hvis man køber for mere end 200 kroner.

Nelly.com tilbyder dig at blive medlem og opnå rabatter og andre medlemsfordele, så som news feeds og mails med daglige tilbud. Aldrig igen vil du være "out of style" med Nelly.com.

Nelly.com er startet i 2003 og målet er at blive en af de førende spillere på alle de markeder, de indtager, og på sigt på det internationale marked.

Nelly.com er ejet af Qliro Group , som også ejer CDon.com og andre internetforretninger. De har en omsætning på 4,6 milliarder om året og har store planer om, at det tal skal stige kraftigt.

Nelly.com henvender sig til de modebevidste mellem 15 og 35, og det er tydeligt på hjemmesiden. Deres sprog er ungdommeligt og letforståeligt, billederne er friske i farverne og stilen på tøjet henvender sig til de unge.

Nelly.com har ambitioner, de vil være en af de største internetforretninger på mode området.

Flere tilbud fra Mode

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk meddelelse