Tiendeo official website

Noa Noa Colletion

28 dage tilbage

Søger du efter de bedste Noa Noa tilbud?

Hvis du søger efter de største Noa Noa tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Noa Noa eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Noa Noa-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Noa Noa-katalog "Noa Noa Colletion" gyldig fra fra 20/10 til til 27/12 og gå i gang med at spare nu!

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA
  • Logo Skoringen
  • Logo Only

Noa Noa, alle tilbuddene lige ved hånden

Noa Noa

Noa Noa er en dansk tøjproducent som startede i 1981. Noa Noa leverer tøj til kvinder og børn, med to store kollektioner om året og to mindre kollektioner.

Noa Noa producerer også eccessories som bælter, tasker, sko alt i et moderne feminint design.

Se alle Noa Noas tilbud på Tiendeo hver uge

Noa Noa er skabt som et modstykke til den rå stil der var i 80´ernes mode. Noa Noa betyder på Haitiansk enkelt og harmonisk og det er hvad Noa Noa er i deres stil. 

Noa Noa var også navnet på Paul Gaugins muse som inspirerede ham.

 

Noa Noa designer deres tøj på deres hovedkontor i det idylliske nordsjælland men får produceret tøjet forskelige steder i verden, men altid med fokus på det feminine og det bløde. Noa Noa er i dag at finde i mere end 25 lande og har ud over konceptforretninger mange andre salgssteder.

Noa Noa er startet i 1986 og har hovedkontor i nordsjælland. Noa Noa blev i 2006 overtaget af Axcel kapitalfond. Noa Noa fører 3 kollektioner, kvinder, kids og baby.

Noa Noa har i dag over 175 konceptforretninger og yderligere 100 salgssteder i mere end 25 lande, Noa Noa har planer om i de kommende år at gøre deres entre på flere udenlandske markeder.

Noa Noa henvender sig med sin bohemè stil til den moderne kvinde som ikke er bange for at vise hun har en anderledes stil. Derfor finder du Noa Noa forretninger i storbyerne.  Noa Noa finder du centre, på gader og de større indkøbsstrøg.