Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Pieces kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Pieces...

Pieces

Pieces er en dansk kæde af modeforretninger som har specialiseret sig i accessories. Pieces er en del af Bestseller koncernen og er leveringsdygtige i alle former for tilbehør den den moderne modebevidste kvinde.

I Pieces kollektion kan du finde alt fra bælter, undertøj, tasker, tørklæder, alt hvad hjertet kan begære.

Se alle Pieces tilbud her på Tiendeo hver uge.

Pieces siger selv de er accessories til den Feminine og modebevidste kvinde, de giver muligheden for med Pieces mange accessories at sætte dit eget præg på din tøjstil og finde dit eget udtryk.

Pieces er accesssories med inspiration fra modemesserne over hele verden, som moden udvikler sig følger Pieces med og sikrer sig at Pieces altid kan levere det som følger den altid skiftende mode.

Pieces er startet i 2003 og er en del af Bestseller koncernen og leverer de accessories som der skal bruges til Bestsellers modetøj.

Pieces har over 55 forretninger i Danmark og har mere end 450 ansatte. Kombineret med en stor web-shop er der altid mulighed for at være trendy og med på noderne.

Pieces ved deres sortiment tiltaler den moderne kvinde fra byen , derfor er deres forretninger at finde i næsten enhver større by i Danmark, alle storcentre har en Pieces forretning og ikke mange indkøbsstrøg kan sige sig fri for at have en forretning fra Pieces accesories.

Flere tilbud fra Mode