Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Pieces.

Søger du efter de bedste Pieces tilbud?

Hvis du søger efter de største Pieces tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Pieces eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Pieces og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Pieces, alle tilbuddene lige ved hånden

Pieces

Pieces er en dansk kæde af modeforretninger som har specialiseret sig i accessories. Pieces er en del af Bestseller koncernen og er leveringsdygtige i alle former for tilbehør den den moderne modebevidste kvinde.

I Pieces kollektion kan du finde alt fra bælter, undertøj, tasker, tørklæder, alt hvad hjertet kan begære.

Se alle Pieces tilbud her på Tiendeo hver uge.

Pieces siger selv de er accessories til den Feminine og modebevidste kvinde, de giver muligheden for med Pieces mange accessories at sætte dit eget præg på din tøjstil og finde dit eget udtryk.

Pieces er accesssories med inspiration fra modemesserne over hele verden, som moden udvikler sig følger Pieces med og sikrer sig at Pieces altid kan levere det som følger den altid skiftende mode.

Pieces er startet i 2003 og er en del af Bestseller koncernen og leverer de accessories som der skal bruges til Bestsellers modetøj.

Pieces har over 55 forretninger i Danmark og har mere end 450 ansatte. Kombineret med en stor web-shop er der altid mulighed for at være trendy og med på noderne.

Pieces ved deres sortiment tiltaler den moderne kvinde fra byen , derfor er deres forretninger at finde i næsten enhver større by i Danmark, alle storcentre har en Pieces forretning og ikke mange indkøbsstrøg kan sige sig fri for at have en forretning fra Pieces accesories.