Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Selected kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Selected...

Selected

Selected er et dansk tøjmærke produceret af den danske virksomhed Bestseller.

Mærket kom til i 1997 og blev i starten solgt fra Jack & Jones forretningerne og havde til at begynde med kun en herrekollektion.

I 2008 introducerede Selected deres kollektion til kvinder og skilte samtidig mærket ud fra Jack & Jones forretningerne.

Se alle Selected tilbuddene her på Tiendeo hver uge.

Selected er en del af den danske tøjgigant Bestseller som har hovedsæde i Brande.

Selected er et mærke som Bestseller satser meget på og der er planer om massive udvidelser verden over i de kommende år.

Selected har i Danmark lige nu 14 salgsteder og er at finde i de fleste lande i Europa, men har endnu ikke kastet sig over det amerikanske marked.

Selected sælger både tøj og accessories , dog i mindre målestok end tøjet, som er primær fokus.

 

 

Selected er startet i to etaper i 1997 som en herre kollektion og så i 2007 hvor man kreerede en kvinde kollektion og satsede på Selected som selvstændigt mærke.

Selected er et mærke under Bestseller koncernen og har 14 salgssteder i Danmark og er at finde i over 20 lande i europa.

Selected er et unge hipt mærke, derfor finder du Selecteds forretninger i byerne hvor de kan møde de unge i storcentre , på gågader og større indkøbsstrøg.

Selected ved markedet er konkurrencepræget og derfor er de synlige i byerne og hvor deres kunder er samt med på beatet på deres web-shop.