Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Selected.

Søger du efter de bedste Selected tilbud?

Hvis du søger efter de største Selected tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Selected eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Selected og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Selected, alle tilbuddene lige ved hånden

Selected

Selected er et dansk tøjmærke produceret af den danske virksomhed Bestseller.

Mærket kom til i 1997 og blev i starten solgt fra Jack & Jones forretningerne og havde til at begynde med kun en herrekollektion.

I 2008 introducerede Selected deres kollektion til kvinder og skilte samtidig mærket ud fra Jack & Jones forretningerne.

Se alle Selected tilbuddene her på Tiendeo hver uge.

Selected er en del af den danske tøjgigant Bestseller som har hovedsæde i Brande.

Selected er et mærke som Bestseller satser meget på og der er planer om massive udvidelser verden over i de kommende år.

Selected har i Danmark lige nu 14 salgsteder og er at finde i de fleste lande i Europa, men har endnu ikke kastet sig over det amerikanske marked.

Selected sælger både tøj og accessories , dog i mindre målestok end tøjet, som er primær fokus.

 

 

Selected er startet i to etaper i 1997 som en herre kollektion og så i 2007 hvor man kreerede en kvinde kollektion og satsede på Selected som selvstændigt mærke.

Selected er et mærke under Bestseller koncernen og har 14 salgssteder i Danmark og er at finde i over 20 lande i europa.

Selected er et unge hipt mærke, derfor finder du Selecteds forretninger i byerne hvor de kan møde de unge i storcentre , på gågader og større indkøbsstrøg.

Selected ved markedet er konkurrencepræget og derfor er de synlige i byerne og hvor deres kunder er samt med på beatet på deres web-shop.