Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Tøjeksperten.

Søger du efter de bedste Tøjeksperten tilbud?

Hvis du søger efter de største Tøjeksperten tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Tøjeksperten eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Tøjeksperten og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Tøjeksperten, alle tilbuddene lige ved hånden

Tøjeksperten

Tøjeksperten er en dansk tøjkæde som forhandler herretøj og accessories til den almindelige dansker.

Tøjeksperten har alt til sommer og vinter og Tøjeksperten er at finde både på nettet og over hele landet.

Tøjeksperten forhandler egen mærker og mærker som Sand og Cotttonfield.

Se alle Tøjekspertens mange tilbud hver uge her på Tiendeo.

Tøjekspertens slogan er " Vi giver råd til mere". Med Tøjekspertens store udvalg og mange mærker til favorable priser er det netop hvad Tøjeksperten gør, giver råd til mere i hverdagen når man køber tøjet hos Tøjeksperten.

Tøjeksperten tilbyder mange features til deres kunder, medlemstilbud og fri fragt og byttegaranti. Tøjeksperten tilbyder også du kan bestille varen på nettet og hente den senere i en af Tøjekspertens forretninger.

Tøjeksperten er startet i 1968 i Danmark og blev i 2008 opkøbt af Polaris Private Equity for 900 millioner kroner.

Tøjeksperten har over 100 salgssteder rundt om i det danske land. Tøjeksperten omsætter i forretningerne over 1,1 milliard kroner om året og dertil kommer omsætningen fra deres webshop.

Tøjeksperten ved de har hele Danmark som marked, alt fra de unge til de ældre. Derfor finder du en Tøjekspert forretning i ethvert center og på enhver gågade, med over 100 salgssteder over hele landet er der ikke mange steder som ikke er dækket af Tøjeksperten.