Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra United Colors of Benetton.

Søger du efter de bedste United Colors of Benetton tilbud?

Hvis du søger efter de største United Colors of Benetton tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra United Colors of Benetton eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra United Colors of Benetton og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Soaked in Luxury brochuren "Save up to 50%" gyldig fra fra 9/7 til til 31/7.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

United Colors of Benetton, alle tilbuddene lige ved hånden

United Colors of Benetton

United Colors of Benetton er mode med farve og stil. Firmaet er af italiensk ophav og producerer tøj til både voksne og børn, kendetegnende for alle designs er at de er i stærke farver og klaasike i stilen.

Frem til 80´erne havde benetton ikke så meget fart på men nogle kontroversielle reklamer med død, sex og andre provokerende emner fik mærket på landkortet over hele verden.

Se alle de fantastiske tilbud fra United Colors of Benetton på deres hjemmeside eller i en af deres mange forretninger over alt i Danmark.

United Colors of Benetton er kendt for deres stærke farver i deres designs og deres samarbejde med Oliviero Toscani som stod bag deres meget kontroversielle serie af reklamer i 80´erne. Reklamerne var simpelt hen billeder af kontroversielle enmer som sex, død, vold med United Colors of Benetton som eneste tekst.

Er man til tøj i stærke farver og med et kontroversielt image , så er det United Colors of Benetton man skal lede hos. deres web-shop og forretninger bugner med tøj i farver og med stærke tryk og med stor stil.

United Colors of Benetton lægger stor vægt på at der er bæredygtighed og en social ansvarlighed hos deres leeverandører.

United Colors of Benetton er startet i 1960 af Luciano Benetton og har hovedsæde i Treviso. United Colors of Benetton har i dag 6200 forretninger i 120 lande og er en storspiller på verdensplan.

United Colors of Benetton har en omsætning på over 2 milliarder euro o året og deres kommende planer er at tage større markedsandele.

United Colors of Benetton ved de har en målgruppe som hedder de unge og børnefamilier som ikke er bange for at skille sig ud. 

United Colors of Benetton ligger derfor deres forretninger ved byerne og de større centre, så går man ikke på deres hjemmeside og handler så finder man forretningerne hvor man ser børnefamilerne og de unge handle.