Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste United Colors of Benetton kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

United Colors of Benetton, alle tilbuddene lige ved hånden

United Colors of Benetton

United Colors of Benetton er mode med farve og stil. Firmaet er af italiensk ophav og producerer tøj til både voksne og børn, kendetegnende for alle designs er at de er i stærke farver og klaasike i stilen.

Frem til 80´erne havde benetton ikke så meget fart på men nogle kontroversielle reklamer med død, sex og andre provokerende emner fik mærket på landkortet over hele verden.

Se alle de fantastiske tilbud fra United Colors of Benetton på deres hjemmeside eller i en af deres mange forretninger over alt i Danmark.

United Colors of Benetton er kendt for deres stærke farver i deres designs og deres samarbejde med Oliviero Toscani som stod bag deres meget kontroversielle serie af reklamer i 80´erne. Reklamerne var simpelt hen billeder af kontroversielle enmer som sex, død, vold med United Colors of Benetton som eneste tekst.

Er man til tøj i stærke farver og med et kontroversielt image , så er det United Colors of Benetton man skal lede hos. deres web-shop og forretninger bugner med tøj i farver og med stærke tryk og med stor stil.

United Colors of Benetton lægger stor vægt på at der er bæredygtighed og en social ansvarlighed hos deres leeverandører.

United Colors of Benetton er startet i 1960 af Luciano Benetton og har hovedsæde i Treviso. United Colors of Benetton har i dag 6200 forretninger i 120 lande og er en storspiller på verdensplan.

United Colors of Benetton har en omsætning på over 2 milliarder euro o året og deres kommende planer er at tage større markedsandele.

United Colors of Benetton ved de har en målgruppe som hedder de unge og børnefamilier som ikke er bange for at skille sig ud. 

United Colors of Benetton ligger derfor deres forretninger ved byerne og de større centre, så går man ikke på deres hjemmeside og handler så finder man forretningerne hvor man ser børnefamilerne og de unge handle.

Flere tilbud fra Mode