Tiendeo official website

Tilbud Vero Moda

Over 30 dage

  Tilbud fra Vero Moda

  Søger du efter de bedste Vero Moda tilbud?

  Hvis du søger efter de største Vero Moda tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Vero Moda eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Vero Moda-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Vero Moda-katalog "Tilbud Vero Moda" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

  Vero Moda, alle tilbuddene lige ved hånden

  Vero Moda benytter det nye koncept pop-up-shops til at promovere sig selv inden de udvider til Spanien.

  Vero Moda er hoppet med på den nyeste trend: Pop-up-shops. Både i Danmark og i udlandet har Vero Moda benyttet sig af det nye koncept, hvor forbrugeren har mulighed for at shoppe på nettet – i en fysisk butik – på den måde kan der være få udvalgte særligt populære dele af deres kollektioner i butikken, samtidig med at der er mulighed for at shoppe fra hele sortimentet fra computeren! Det har de både gjort som et springbræt da de i 2015 skulle ind på det spanske marked og i Danmark opstod ideén fra de mange tomme butikslokaler, som Vero Moda fandt en særlig god måde at udnytte.

  Vero Moda er en del af Bestseller Koncernen med hovedkontor i Brande. Mærket som blev lanceret i 1987, har siden fået egne butikker og er stadig det største brand inden for koncernen.

  Vero Moda er et flagskib ikke kun i den danske mode verden. Vero Moda er repræsenteret i mere end 45 lande i europa med over 1000 forretningner og har altid brugt topmodeller til at reklamere deres brand til verden. Vero moda er det danske flag på modemesserne over hele verden. 

  Vero Moda henvender sig til de unge og modebevidste, deres hjemmeside viser netop dette tydeligt, friske farver, et ungdommeligt sprog og en tøjstil som dækker enhver stil der måtte være derude. Vero Moda dækker næsten alle afkroge med deres mange forretninger og deres yderst velassorterede online shop.

  Vero Moda blev introduceret af Bestseller i 1987 og siden har der været fart på, man har erobret markedet i Europa og er til dato stadig Bestsellers største salgsobjekt.

  Vero Moda har i Danmark mere end 75 forretninger med mere end 550 ansatte, Vero Moda er i dag den største cash cow som der er i Bestseller koncernen.

  Vero Moda ved at deres kundegrundlag er de større byer, derfor er de at finde i ethvert storcenter. Indkøbscentre som Fields, Fisketorvet og Rødovre Centrum har alle en Vero Moda forretning og det samme gør sig gældende i alle centre i de større byer.