Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Vila.

Søger du efter de bedste Vila tilbud?

Hvis du søger efter de største Vila tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Vila eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Vila og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Clarks brochuren "Up to 50% Off" gyldig fra fra 7/6 til til 19/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Vila, alle tilbuddene lige ved hånden

Vila

Vila er en dansk butikskæde med modetøj som er en del af Bestseller koncernen. Vila er tøjet til den stilbevidste kvinde som ikke er bange for at skille sig ud og have sit personlige udtryk. Selvom Vila er et af Bestsellers nyere mærker så er det allerede et mærke som man finder i store dele af europa og man vil høre mere til Vila i fremtiden.

Se alle Vilas mange tilbud hver eneste uge her på Tiendeo.

Vila er en del af Bestseller koncernen og sælger tøj som nægter at gå på kompromis med hverken pris , kvalitet eller modens skiftende trends.

Med en velassorteret web-shop og mange forretninger er Vila med til at sætte deres præg på moden.

Vila er en del af en større paraply under Bestseller navnet. Derfor er Vila som alle Bestsellers mange brands et miljøbevidst mærke, en vigtig del af koncernens ansigt ud af til er det værdikodeks som skal sikre alle leverandører til koncernen får de bedste vilkår.

Vila er startet i 1994 , men er allerede at finde i over 11 lande og har mere end 1500 engros-kunder i hele europa. Vila fik deres første forretning i Danmark i 2001 og planerne er at indtage flere markeder i fremtiden.

Vila har siden 2001 åbnet flere end 25 forretninger i Danmark og har over 250 ansatte kun i Danmark. Vila har forretninger i mere end 10 lande og en en omsætning på mere end 900 milioner.

Vila henvender sig til den modebevidste bykvinde og er derfor let at finde i de større byer og ved indkøbscentre. Vila er gode til at placere deres forretninger på større indkøbsstrøg og hvor der er muligheder for at komme i kontakt med deres primære målgruppe.