Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Weekday.

Søger du efter de bedste Weekday tilbud?

Hvis du søger efter de største Weekday tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Weekday eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Weekday og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Clarks brochuren "Up to 50% Off" gyldig fra fra 7/6 til til 19/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Weekday, alle tilbuddene lige ved hånden

Weekday

Skal du bruge modetøj til en god pris så er det Weekday  som du skal kigge efter, de har alt det tøj som der er brug for til hele familien og du kan enten købe det online på deres hjemmeside, eller finde en af deres forhandlere.

Se alle de gode tilbud på tøj til både mænd , kvinder og børn Weekdays hjemmeside og shop det modetøj du længes efter at få.

Weekday siger selv det skal være muligt at købe det sidste nye modetøj uden at skulle gå på kompromis med ens værdier for verden. Derfor holder Weekday både fremtiden for moden og for verden op hver dag og ser hvad de kan gøre bedre.

Weekday har flere store mærker,  og en stor denim shop på deres hjemmeside,  hvor du kan handle alt til hele familien. På deres hjemmeside kan du finde hvor deres forretninger ligger og deres åbningstider hvis du vil ind og se tøjet og prøve det inden køb.

Weekday er startet i Sverige i år 2000 og har siden spredt sig til flere andre lande som Norge, Tyskland og Danmark.

I Danmark har Weekday 4 forreninger og planerne for de kommende år er en udvidelse med fokus på beliggenhed.

Weekday er et storby mærke, så derfor ligger Weekday forretningerne i storbyerne, men du kan shoppe online fra 11 lande.