Annoncering

Søger du efter de bedste Zalando tilbud?

Hvis du søger efter de største Zalando tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Zalando eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Zalando og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Føtex brochuren "Føtex Tilbudsavis" gyldig fra 01/12/2022 til 08/12/2022.

Andre Mode butikker

Zalando, alle tilbuddene lige ved hånden

En kvinde fik sig lidt af en overraskelse da hun åbnede hendes taske købt på Zalando og opdagede en løgpølse i tasken.

De fleste online shoppere er vant til at modtage en lille gave i form at et stykke slik, en discountkode eller noget lignende, når de køber tøj og sager online. De færreste forventer dog at finde en hel løgpølse i en taske man lige har købt hos Zalando. Ja, det lyder som noget taget lige fra en Hollywood komedie, men det var ikke desto mindre, hvad der skete for en kvinde der for nyligt købte en taske hos webshoppen. Straks efter hun opdagede pølsen, tog hun et billede og lagde op på Facebook, hvor hendes opslag hurtigt fik flere end 14 tusinde ’synes godt om’. Der opstod hurtigt mange idéer om, hvordan pølsen mon var endt i kvindens helt nye taske, men de fleste gætter på, at en tidligere kunde har returneret tasken og blot glemt at fjerne løgpølsen først. Zalando skrev til kvinden og bad hende kontakte kundeservice for at få løst pølseproblemet. 

Tyske Zalando blev startet i 2008 i Berlin men er allerede nu at finde i fjorten forskellige Europæiske markeder. I 2015 havde selskabet en omsætning på over 20 milliarder kroner. 

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Zalando kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Mode kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona