Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Botex kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Hjem og møbler butikker i din by

Botex, alle tilbuddene lige ved hånden

Botex

Botex er tekstiler til dit hjem, fra puder til solafskærmning kan Botex hjælpe. Skulle der være brug for hjælp så booker man gardinbussen og får dem ud til hjælp med opmåling og professionel opmåling og rådgivning.

Botex ved de er i en niche , men de har fokus på rådgivning, gode produkter og det skal bære forretningen frem.

Se alle tilbuddene på Botex store hjemmeside eller kig i en af deres forretinger og få råd og vejledning til dine tekstil køb.

Botex er tekstiler siger de selv, og ders niche er tekstiler, alt fra viskestykekr over dyner til gaardiner og markiser kan man finde i deres store sortiment.

Rådgivning og assistance kan man få i forretningerne med uddannet personale eller bestille gardinbussen og få hjælp til opmåling, mm.

Botex ved de er oppe mod mange store forretninger på markedet, derfor satser de på kvalitetsvarer, design og den bedste rådgivning i Danmark.

Mærker som Botex sælger er blandt andet Södahl, Casa de luxe og deres egen mærker.

Botex blev startet i 1991 og har i dag hovedkontor i Tilst og Frode Erling Pedersen som daglig leder.

Botex har i dag over 40 salgssteder og gardinbussen som kører rundt , alle steder er der uddannet personale som er parat til rådgivning og vejledning.

Botex er hele danmarks tekstilforretning og derfor er de at finde over hele danmark, i byerne tæt på forstæderne hvor de travle familier er købekraftige og gerne bruger penge på design.

Botex glemmer dog ikke de mere landlige områder og man skal ikke køre langt for at finde en Botex forretning og gardinbussen er for alle i landet ikke et særsyn.