Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra By Malene Birger.

Søger du efter de bedste By Malene Birger tilbud?

Hvis du søger efter de største By Malene Birger tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra By Malene Birger eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra By Malene Birger og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Clarks brochuren "Up to 50% Off" gyldig fra fra 7/6 til til 19/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

By Malene Birger, alle tilbuddene lige ved hånden

By Malene Birger

By Malene Birger deler navn med chefdesigner og ejer. Kvinden kendt som den danske modedronning.

By Malene Birger er kendt og æret for den klassiske stil og snit men altid være på forkant med tidens trend alligevel.

By Malene Birger blev startet sammen med IC-group og IC-group over tog firmaet i 2010.

Se By Malene Birger kollektioner, og få tøj fra den danske modedronning, i klassisk snit tilpasset sæsonerne og tiden.

By Malene Birger det danske flag på modehimmelen. Fra starten i 2003 var der roser , hæder og fokus på designet og designeren som allerede inden havde slået sit navn fast i firmaet Day Birger Et Mikkelsen.

By Malene Birger er et ikon i dansk mode og er af internationale ligesindede i modebranchen højt skattet for stil og og  finesse. 

Malene Birger blev i 2010 overtaget helt af IC-Group og Malene Birger selv trak sig og flyttede til Mallorca hvor hun i dag er Unicef ambassadør og hvert år designer trøjer og tasker til salg for Unicef.

By Malene Birger er startet i 2003 af Malene Birger og IC-Group og i 2010 købte IC-Group det hele. By Malene Birger er over store dele af verden.

By Malene Birger er startet i 2003 af Malene Birger og IC-Group og i 2010 købte IC-Group det hele. By Malene Birger er over store dele af verden.

By Malene Birger er til den moderne kvinde med hang til det klassiske snit. By Malene Birger er high end til overkommelige priser. Med det i mente så ved By Malene Birger godt deres kunder er storbypigen og derfor er de at finde på boulevarderne, i stormagasinerne, og egne forretninger. man vil være der hvor man kan møde kernekunden i øjenhøjde.