Find By Malene Birger i din by

Dette vil måske interessere dig om By Malene Birger...

By Malene Birger

By Malene Birger deler navn med chefdesigner og ejer. Kvinden kendt som den danske modedronning.

By Malene Birger er kendt og æret for den klassiske stil og snit men altid være på forkant med tidens trend alligevel.

By Malene Birger blev startet sammen med IC-group og IC-group over tog firmaet i 2010.

Se By Malene Birger kollektioner, og få tøj fra den danske modedronning, i klassisk snit tilpasset sæsonerne og tiden.

By Malene Birger det danske flag på modehimmelen. Fra starten i 2003 var der roser , hæder og fokus på designet og designeren som allerede inden havde slået sit navn fast i firmaet Day Birger Et Mikkelsen.

By Malene Birger er et ikon i dansk mode og er af internationale ligesindede i modebranchen højt skattet for stil og og  finesse. 

Malene Birger blev i 2010 overtaget helt af IC-Group og Malene Birger selv trak sig og flyttede til Mallorca hvor hun i dag er Unicef ambassadør og hvert år designer trøjer og tasker til salg for Unicef.

By Malene Birger er startet i 2003 af Malene Birger og IC-Group og i 2010 købte IC-Group det hele. By Malene Birger er over store dele af verden.

By Malene Birger er startet i 2003 af Malene Birger og IC-Group og i 2010 købte IC-Group det hele. By Malene Birger er over store dele af verden.

By Malene Birger er til den moderne kvinde med hang til det klassiske snit. By Malene Birger er high end til overkommelige priser. Med det i mente så ved By Malene Birger godt deres kunder er storbypigen og derfor er de at finde på boulevarderne, i stormagasinerne, og egne forretninger. man vil være der hvor man kan møde kernekunden i øjenhøjde. 

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.