Annoncering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Dressmann.

Søger du efter de bedste Dressmann tilbud?

Hvis du søger efter de største Dressmann tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Dressmann eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Dressmann og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Føtex brochuren "Føtex Tilbudsavis" gyldig fra 26/01/2023 til 09/02/2023.

Find Dressmann i din by

Andre Mode butikker

  • Logo Føtex
  • Logo H&M
  • Logo Georg Jensen
  • Logo Magasin
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Dressmann, alle tilbuddene lige ved hånden

Dressmann

Dressmann er skandinaviens største herretøjskæde med eget mærke Batistini som producerer jeans, skjorter, jakkesæt og andre konfektionsprodukter.

Dressmann er udover skandinavien også at finde i Letland og Tyskland og som i de skandinaviske lande er de massivt til stede.

Se alle de gode tilbud på Dressmanns store web-shop eller kig ind i en af deres mange forretninger og shop Batistini trøjer og bukser.

Dressman har alt i herretøj, de producerer og forhandler tøj fra størrelse small til størrelse 9 xl og har en udførlig størrelses guide på Dressmann web-shoppen, dressmann.com.

Dressmann har kun forretningerne i europa indtil videre.

 


Hvis man vil have herretøj i en god kvalitet til en billig penge så er det Dressmann man skal søge til, de har alt fra yderst til inderst , til fest og til formel, til hverdag og til afslapning, du skal bare finde en Dressmann forretning eller klikke ind på Dressmann web-shoppen og købe det du mangler af fra Batistini kollektionerne.

Dressmann er startet af Frank Varner i 1962 udenfor Oslo og har stadig hovedsæde samme sted og er i dag ejet af Varner-gruppen.

Dressmann har i dag over 380 forretninger fordelt over 7 lande og og er skandinaviens største herretøjs producent med en omsætning på over 3 milliarder kroner.

Dressmann har tøj til mænd og derfor finder du Dressmann forretninger over hele landet. deres sortiment af polo trøjer , skjorter, chinos og jeans tiltaler alle.

 

 

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Dressmann kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Mode kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

Download Tiendeos App.Download Tiendeos App.

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona